denebunu kutulari ne zaman cikiyor?

susluler 1 yildir uyeyim profilimin tamami dolu ama hic kutuya denk gelemedim. ciktigi belli bir tarih mi bar? mesela ayin 15inde cikip tukeniyor mu? yoksa rastgele tarihlerde mi cikiyor? girip surekli kontrol mu etmek lazim? bir turlu alamadim bu kutulardan cok mutsuzum

1. bence üzmeyin kendinizi. şaka gibi bir site. o kadar insan üye oluyor, acaba yüzde kaçına ücretsiz kutu gönderi mi yapılmıştır... ben uzun zamandır bakmıyorum, unutmuşum hatta, burada süslüler yazınca aklıma geliyor. üstelik Exclusive kutuları da genellikle tester boyutlarında, onları alanlar da çoğu kez teslimatın geciktiğini kargo beklediklerini vs sıkıntılarını yazıyorlar.

28 kasım 2018 16:48

2. Tesekkurler suslulerim :)

28 kasım 2018 17:09

3. sesini duymuş olmalılar ki kutuları yayınlamışlar :d

29 kasım 2018 14:06

4. Ay suslum cok tesekkur ederim senin sayende ilk kez alabildim. İlgi cekici bir sey yok cok ama yine de heyecanlandim . Cok tesekkur ederim sana. Kalpkalp

29 kasım 2018 14:09

5. bugün mail geldi süslü kasım kutusu çıkmış. içinde simple temizleyici, çamaşır deterjanı,çamaşır renk koruyu mendil varmış.

29 kasım 2018 18:25

6. Bence 2 kisiye falan kutu veriyolar.3 yıldır üyeyim bana uygun kutu yok mu yani uzaylı mıyım terliksi hayvan mıyım lan ben bi kere bile cıkmadı

29 kasım 2018 20:05