dermokozmetik nemlendirici tavsiyesi ?

merhaba, cildim karma ve akneye meyilli. la roche’un effaclar mat nemlendiricisini almak istiyorum fakat fiyatları arttı. alternatif olarak daha uygun fiyatlı ama yine dermokozmetik bir ürün tavsiye edebilir misiniz?

1. süslüm remolent marka bi krem kullanıyorum, çok memnunum, kuru ciltler için olanı aslında süper nem veren güzel bir krem.

20 temmuz 2019 10:46

2. Apaisac biorga mat olana bakabilirsiniz

20 temmuz 2019 10:46

3. Cilt tipimiz aynı süslü. Ben eczacının tavsiyesiyle ceravenin nemlendiricisini aldım çok kuru ciltler için olan. Su bazlı bir ürün ve çok da yoğun değil, cildimi pek yağlandırmadı. Genel olarak memnunum. 200ml ürün 66tlye satılıyor trendyolda, aklına yatarsa bir bak derim. 50Ml 19tlye internette bulabilirsin denemek için

20 temmuz 2019 13:24

4. Ha bu arada çok kuru ciltler için kullanıyor olmamın sebebi bioderma sebium yüz temizleme jeli kullanıyor olmam. Yüzümü çok kuruttuğu için eczacım o kremi verdi dengelesin diye. Kendisi de kullanıyormuş

20 temmuz 2019 13:27

5. Teşekkür ederim cevap yazan tüm süslülere. Ama cildim zaten parlamaya meyilli, bu yüzden kuru ciltler için olan kremleri pek kullanbileceğimi düşünmüyorum. Yine de hepsini araştırıyorum.

Teşekkürler.

20 temmuz 2019 22:05