ders çalışırken not tuttuğunuzda kaç renk kalem kullanıyorsunuz?

çok önemli bir şey değil ama bazılarını görüyorum 20 çeşit kalem kullanmış. gruba falan not atıyorlar, renkleri incelemekten konunun ne olduğunu kaçırıyorum.

1. Siyah ve mavi tükenmez kalem kullanıyorum. Benim de kafam karışıyor renkli renkli olunca

2 nisan 2020 17:14

2. ana başlık için bir renk, alt başlık için bir renk daha, önemli kelimeler ve yerler için bir renk daha, notlar için bir renk daha toplamda 4-5

2 nisan 2020 17:18

3. fav renklerim ise; siyah, kırmızı, mavi, yeşil, pembe

2 nisan 2020 17:19

4. ben 4-6 renk arası kullanıyorum hatta bayağı uğraşıp şekilli falan yazıyorum o da görsel hafızam daha iyi olduğu için. az renk kullandığım zaman tüm sayfa aynı oluyor gözümde ama renkli olduğu zaman o renklere göre kodlayıp o şekilde aklımda tutuyorum

2 nisan 2020 17:38

5. Mavi ve pembe tükenmez kalem. Siyah kurşun kalem ve önemli yerler için sarı fosforlu kalem

2 nisan 2020 17:44

6. Pensan marka (link: https://www.hepsiburada.com/pensan-tukenmez-ofispen-1010-60li-mavi-p-HBV00000FZJEX?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6803.shop.nelk.ofis-k%C4%B1rtasiye-ssc&gclid=Cj0KCQjwmpb0BRCBARIsAG7y4zbIHoDZmbHgap1zcWyMSLU5W4QXbfrkWnqFzFT7ft_l2jNwAxafMw4aAlMREALw_wcB Mavi tükenmez kalem) kullanıyorum. Sadece bu. Önemli bir seyse yine ayni kalemle altini cizerim kelimenin ya da satırın. Yine bununla madde verir yine bununla başlık atarım. Yanlış yazınca yine bu kalemle üstünü karalarım. Renkli ve güzel bir fontla yazmaya kalkınca 1 sayfa not 3 günde çıkıyor asla uğraşamam öyle bir şeyle, bu kadar nizami ve rengarenk not alanları tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.

2 nisan 2020 18:06

7. Uçlu kalem kullanıyorum. Başlıkları büyük harflerle, önemli yerleri bastırarak yazıyorum. Keşke daha özenli olabilseydim.

2 nisan 2020 18:21

8. 2 renk, o da genelde ayni rengin farklı tonu ya da yakın renkler oluyor. Örneğin mor ile pembe veya koyu yeşil ile açık yeşil gibi. Bu şekilde gözlerimi yormuyor ve karışık gelmiyor.

2 nisan 2020 18:29

9. Tek renk, siyahla dümdüz yazıyorum herşeyi. Başlıksa da ya büyük harf ya da altını çiz bitti gitti. O ne ilk okul öğrencisi gibi rengarenk, kalem değiştirirken harcanan vakte yazık valla hahahshajahja

2 nisan 2020 20:21

10. Belki bilmeyenleriniz vardır söyleyeyim. Eğitimde Kırmızı en kolay, mavi en zor hatırlanan renktir. Ben kırmızı kullanırım sadece. Sarı da en çok dikkat çekendir.

2 nisan 2020 23:12