diş hekimliği mi eczacılık mı sizce?

1. diş hekimliği öğrencisiyim şimdiki aklım olsa eczacılık yazardım. Nefret ediyorum bölümümden

2 mart 2024 21:39

2. Yaptığı işler de okuması da bambaşka bir diş hekimliği öğrencisi olarak tıpla bile benzemiyor. Kıyaslamak yanlış diye düşünüyorum.

2 mart 2024 21:42

3. Eczacılık bence ya tam benim mesleğimmiş yanlış meslek seçmişim. Gıda takviyeleri vitaminler dermokozmetik neye ne ilaç içilir bilmek çok güzel meslek bence. Eczane açmak zor mu bilmiyorum ama iyi kazanıyorlarmış

2 mart 2024 21:45

4. A1 niye nefret ediyorsun ki bende bu sene gireceğim sınava dişçilik istiyorum 🥺 hangi ünidesin acaba üniyle ilgisi olabilir mi

2 mart 2024 21:54

5. Diş hekimiyim kimseye önermem bu mesleği.

2 mart 2024 21:58

6. Eczacılık çok daha rahat

Diş hekimliği daha kıymetli her konuda

2 mart 2024 22:08

7. Rahatına düşkünsen ve malpraktis meselesi geriyorsa eczacılık. Eczacılar da çok iyi kazanıyor. Ben eczacı olurdum. İlaca ulaşmak büyük yatırım.

2 mart 2024 22:33

8. İkisi de değil bence. Sağlıksa illa tıp

2 mart 2024 23:24

9. eczacılık. çok daha rahat bir meslek. bu soruyu sorma ihtiyacı hissediyorsan, "o mu bu mu" diye versus kuruyorsan hekimlik-tıp-tababet işinden uzak durmalısın süslü. çünkü ortalık bu işi sevmeyerek yapan, hayatından bezmiş insanlarla dolu. hekimlik için ancak belli karakter ve kişilik yapısında, ne istediğinden sahiden emin olmalısın, hatta küçük yaştan hedefin hayalin o olmalı. sinirlerin oldukça sağlam olmalı, sakin, sabırlı, nötr ve disiplinli bir yapın olmalı. zor koşullar altında kendin nötr kalabildiğin halde başkasına yardımcı olma duygun yüksek olmalı, bu sana tatmin verirken ego patlaması yaşatmamalı, yani karakterin "olgun" olmalı. duygusal dalgalanma yaşayacak bir yapın varsa, öfke kontrolün zayıfsa sağlık alanından uzak dur. kendin için de, başkası için de olumlu bir şey yapmış olmazsın. tersine, dengelenmesi gereken olumsuzluk faktörleri hayatında ağır basar.

3 mart 2024 20:08