dişil enerjisi yüksek erkeklerin ortak özellikleri nelerdir ?

türk erkeklerinde testesteron kalmadı bence ya hepsi prenses. hesap ödemiyim peşinden koşmiyim hediye almıyim sahiplenmiyim yazma dedi diye yazmıyim vs. bu liste uzar gider. size denk gelenler de böyle mi ya? bir erkeğin dişil enerjisinin yüksek olduğunun belirtileri nelerdir?

1. trip atmaları (öğğk)

28 ağustos 2023 17:20

2. ortalık ben sevgilim bana kahve aldığında utançtan yerin dibine girerken diğer kızlar hediye pandora aldırmış videolarından ve o videolara destek veren pick me kızlardan geçilmiyor.

bana denk gelen bitane vardı beni evden arabayla alsana diyodu, yada buluşmak istiyodu bi kafeye gidiyoduk ee ne ısmarlıyosun diyodu. direkt yolu verdim. bi daha da böylesi çok şükür denk gelmedi. her şeyi yapabiliyo olsanız da yapmayın bırakın biraz erkek yapsın ya. evde damacanayı omuzda mutfağa getiririm ama erkeğe cnm açamıyorum güçsüzümm:(( der pet şişe kapağını açtırırım aahahhahahaaa

28 ağustos 2023 17:23

3. Mıymıntı tavırlar. Konuşurken lafı ağzında eveleyip gevelemesi.

28 ağustos 2023 17:23

4. anne kuzusu olmaları bence

28 ağustos 2023 17:27

5. Is bitirici olmamaları da var.bugün bulusalim mi diyoruz nereye gitsek diye düşünüyoruz iki saat.memleketine gitmistim otobusten indim nereye gidelim diyorum sen bilirsin diyordu ya.

28 ağustos 2023 17:49

6. Dişil enerji öyle bir şey değil. Anlattığın tipler etrafındaysa kendine yönel önce.

28 ağustos 2023 19:04

7. zırıl zırıl cinsiyetçilik kokan sorularda bugün...

kadınların matematiği kötüdür, kafası basmaz, eksik etektir çünkü!

28 ağustos 2023 19:07

8. Sürekli trip ve küsmeleri olabilir

28 ağustos 2023 19:08

9. Hesabı ödememeleri

28 ağustos 2023 19:17

10. Alın buyrun incelin kadını da oluyor işte.

Errrrrrkrk dediğin ağlamaz, ağlatır hacı.

28 ağustos 2023 20:11