dilek köse ala tokel takipden cikilmis sizce ne olmuş olabilir ?

1. Alayı seviyorum ama danlayla yakınlasınca dilek'i ikinci plana attı gibi geliyor :( zaten araları limoniydi

17 ocak 2022 23:15

2. Ayy ala tokel’in düzgün bir arkadaşlığı mı var ya? Herkesle arası bozuluyor ama anlatınca herkes kötü o iyi

17 ocak 2022 23:28

3. offf a2 gibiler gercekten biktirdiniz ya. belki butun gun ekonomi dusunmek istememis kafasini dagitmak muhabbet etmek istemis dunyanin en buyuk sorunu mu diyor soruda. insanlarin hevesini kursaginda biraktiginiz yeter su sozluge girip iki dedikodu yapamicak kimse artik sizin yuzunuzden

17 ocak 2022 23:53

4. Ohaaa araları çok iyi değildi galiba zaten ama takipten çıkacak kadar bilemedim. Bunlar birlikte yaşamıyorlar mıydı ala dedikodularına uzak kaldım da bi süre jsdjdk

18 ocak 2022 00:05

5. Aynı evdeyken anlaşamamışlardır normal. İster misiniz dilek sibil-damla teame geçsin 😂

18 ocak 2022 00:46

6. Ya ala o kadar sorunlu bi tip ki resmen yanında insan kalmayacak sonunda. Damlayı sibili geçtim şimdi yıllardır can ciğer olduğu dilekle de böyle olduysa yuh diyorum. Bence alayla küsen herkes için hayırlısı olmuş cidden zor bi insan çünkü

18 ocak 2022 00:57

7. ala kadar varoş bir kız olamaz. kim onunla nasıl geçinsin allah aşkına çingen gibi davranıyor.

18 ocak 2022 13:22

8. A10 +1 ahahahahaa duyduğum en doğru şey ala hakkında

18 ocak 2022 13:34

9. Dilekle arası çok bozulmaz gibi geliyordu bana aynı evde kalıyorlardı Dilek alttan alıyordu birazda

18 ocak 2022 14:39

10. Ayni ala gibi bir kıza maruz kalmıştım boyle tiplerle nasıl anlaşılır hakkaten a10 +1

18 ocak 2022 15:07