doğum günlerini önemsiyor musunuz?

süslüler samimi arkadaşlarınızın doğum gününü aklınızda tutar ve onların da sizinkini hatırlamasını bekler misiniz?

1. evet çok önemsiyorum ve tarihleri asla unutmuyorum, onların da unutmasını istemem

9 kasım 2018 20:25

2. Peki unutup kutlamayan hatta sonradan paylaşımınızı bile görüp kutlamayan insanlarla aranıza mesafe koyar mısınız?

9 kasım 2018 20:33

3. Ailemin ve bir kaç yakın arkadaşımın kutlarım onun haricinde çoğu arkadaşım doğum günümü bilmez kutlamalarını istemem çünkü gerçekten samimi olmuyor.facebooktaki bildirimle kutlayacak kişi zaten kutlamasın

9 kasım 2018 20:33

4. Çok önemli benim için. Eğer dediğiniz gibi yaptıysa önemsediğim biriyse arama mesafe koyarım

9 kasım 2018 20:34

5. 3.anonimcim evet bunu görmek için facede bile belirtmiyorum doğum günümü.. mesela ailwm bile bazen yoğunluktan unutabiliyor benim için önemli kişilerdi ama son zamanlarda zaten benden uzaklaştıklarını hissediyordum.. hikaye paylaşmam normalde paylaşmama rağmen hiç bir şey demediler alakasız kişiler bile iyi dileklerde bulundu..

9 kasım 2018 20:38

6. Ailem böyle seylere önem vermez hayatım boyunca da kutlamadılar,cocukluğumdan beri kutlananları cok kıskanırım ve ailem düsünmediği icin her doğumgünüm kötü gecer cünkü cidden cok cok önemserim.o janjanlı hediye paketleri, herkesin ben icin birlestiği bir aktivite, beni seven herkesi bi arada görmek, belki tatlı düsünülmüs bi cicek , herkesin gülümsemesi ve enerjinin yüksek olması...bunlar insanları sanki bi arada tutan seylermis gibi geliyor.arkadaslarımınkini de kutlamaya calısıyorum.fakat böyle aktiviteleri cok sevdikce , hayatımda sadece 3 defa eski sevgilim kutladı, 1 defa topluca arkadaslarım kutladı.olsun hala cok seviniyorum.

9 kasım 2018 20:40

7. ben de ailem ve 2-3 yakın arkadaşım dışnda kutlanmasa takmam.gerçi onlar unutsada takmam zaten belli bir dostluğumuz yakınlığımız var.sadece üniye ilk başladığım sene bi arkadaşımın doğum günü kutlamasına davet edilmiştim kızla o sene tanıştık yakın arkadaş olduk ben kıza bir keresinde d&r da beraber gezerken beğendiği ama çok pahalı olduğu içi alamadığı kitabı aldım götürdüm.o benim doğum günümü bile kutlamadı :)

9 kasım 2018 23:04

8. Eşim, ailem, çok yakın akraba ve arkadaşlarım kutlasın yeter. Onun dışında pek aklımda tutamıyorum, benimkini kutlamayanları da takmıyorum. facebook’ta görüp kutlayanlara da müteşekkirim.

10 kasım 2018 17:24