doğum kontrol hapı ve durmayan kanama?

merhaba! over kistim sebebiyle reglimin 2. günü doğum kontrol hapına başladım ama 22 gündür durmadan kanıyorum. acaba doğum kontrol hapına başlayınca böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

1. Teşekkür ederim. Peki ara kanamayı reglden nasıl ayırıyorsunuz? Benim çok uzun süre regl olur gibi kanamam oldu, son bir haftadır daha pembemsi.

29 ocak 2019 21:15

2. Çok teşekkürler tekrar. Çok rahatlattınız :)

29 ocak 2019 21:23

3. Ben yazz kullanıyorum ilk kutuda aşırı kanamam oldu günlük ped kurtarmıyordu yani normal ped kullanıyordum. Adet dönemim bittikten sonra kanamam da durdu. Ben de ayırt edemem diye düşünmüştüm ama adet döneminde çok daha fazla ve kırmızı renkli geldi

29 ocak 2019 21:42

4. Adet dönemim bittikten sonra derken ilk kutudan sonraki adet döneminiz mi? Yani ilk kutu bitene kadar kanadınız mı? Benim de günlük ped asla kurtaracak gibi değil.

29 ocak 2019 21:59

5. Evet süslü benim ilk kutu bitene kadar devam etti kanama. 2 kere doktorla konuştum normal dedi her bünyede farklı etki yapar dedi. Kiminde hiç olmaz kiminde çok olabilir dedi. İlk kutu bitip adet gördükten sonra kesildi

29 ocak 2019 22:05

6. Emin olmak için iki doktora danıştım kistin de yapabileceğini söylediler, doğum kontrol hapının da. Son danıştığım doktor dkh’nın yanında estrofem diye bir ilaç verdi, şu an onu kullanıyorum. buraya kişisel deneyimi olan varsa öğrenmek istediğim için yazdım.

29 ocak 2019 22:05

7. Teşekkür ederim 2. Anonim, benim de ilk kutu bitmek üzere umarım seninki gibi kesilir benim de

29 ocak 2019 22:07

8. Merhaba süslü. Ben yaklaşık 5 aydır doğum kontrol hapı kullanıyordum ve ilaca başladığım ilk günden itibaren sanki reglin son günlerindeki gibi kanamalar yaşadım off geçmeyecek mi bu ne çirkin bir şey derken 2.kutu ilaca başladığımda direkt geçti. Vücut uyum sağlıyor

29 ocak 2019 22:59

9. O kadar rahatladım ki benzer şeyleri yaşadığınızı ve geçtiğini öğrenince. Kendi kendime aşırı paranoya yapmıştım. Tekrar çok teşekkür ederim

30 ocak 2019 00:12