dolap uygulamasında takipçi ve satış arttırmak?

süslüler satmam gereken bir sürü parça var. dolabımı yenilemek istiyorum. dolap uygulamasına çok güzel zara mango vs parçalar yüklüyorum. fiyatlar normal. fotoğraflar güzel. hatta internetten manken fotoğraflarını da bulup koyuyorum daha anlaşılır olsun diye. kampanyalara falan da katılıyorum ama profilim hiç tık almıyor ya. ya da aşırı ölü teklif verenler çıkıyor. zaten komisyon var. sizlerin profil ziyaretlerinizi arttırmak için ya da satış için kullandığınız yöntemler, taktikler var mı? bir de kargolarınızı nasıl poşetliyorsunuz? ben evdeki mağaza poşetlerine koyuyordum önceden. ama artık o poşetler yok mağazalarda. nasıl paketlemem gerekiyor? 4-5 yorumum var hepsi iyi ama biraz daha özenmek istiyorum

1. Ürün fotoğrafı çok önemli bence de buraya link bırakın biz söyleyelim eksik görürsek

22 haziran 2022 00:53

2. Süslü ben birkaç yıldır dolap'ta ürün satıyorum. Etiketli Zara, mango ürünü koyup da satamadığım  olmadı. Ya fiyatlandırmayı yanlış yapıyorsunuz ya da koyduğunuz ürünler temiz değil. Üstelik bol takipçili de değilim, 150-200 kişi takip ediyor ya da etmiyor. Fiyatlandırmadan kastettiğim şu: bazı dolaplar ürün eğer popüler markalardansa aldığı fiyatın üstünde koyuyorlar kesintiden dolayı. Satıcıyı anlıyorum, kesinti olduğu İçin mecbur o fiyata koyuyor ama mağaza fiyatının üstünde fiyat ile o ürünün satılması imkansızlaşıyor, mağazadan almak varken neden benden alsın. Şayet butik değilsen  Dolap'ta ürün satacaksan ürünü gözden çıkaracaksın süslü, Satıcının değil, alıcının hayrına bir uygulama çünkü.

Özetle, uygulamalarda takipçi kasmanın bir faydası olduğunu düşünmüyorum. Takipçi kasmak İçin öne çıkan ürünlerin altında kendi dolaplarının reklamını yapıp milleti taciz ediyorlar. Aşırı sinir oluyorum bu tiplere. Bu parazitlerden dolayı ürünü öne çıkarmaya korkuyorum.

22 haziran 2022 04:27

3. link koyarsanız daha sağlıklı yorum yaparız. siz dolabınızın iyi olduğunu düşünüyorsunuzdur ama değildir, fiyatlar doğru değildir. ben kampanyalara katılmam mesela. sattığım ürünler her zaman temizdir. poşet evdeki mağaza poşetlerine temiz katlanmış olarak koyuyorum gerekirse alışveriş yaparken 4-5 tane fazla poşet alıyorum, paketlemeye özen gösteren bir insanım.

ben de bazen etiketli ürün alıyorum ama aldığım dolabın yorumlarına çok dikkat ederim. 4-5 yorum olan dolaptan almıyorum mesela. dediğim gibi link atın yorum yapalım süslücüm.

22 haziran 2022 08:49

4. süslü dolap uygulamasını satış için kullanmıyorum ama gardrops uygulamasında 2000 küsür takipçim var ve bu zamana kadar 41 ürün sattım hepsi kendi kıyafetlerimdendi. uygulamaların mantığı aynı olduğu için kendi tüyolarımdan bahsedeyim. ürünü güzelce fotoğraflama kısmını geçtikten sonra açıklamaları detaylı yazmakta önemli bence. ürünlerinden bir ya da birkaçını anasayfaya düşmesi için öne çıkarmak satış ve takipçini arttırıyor. doğru fiyatlandırmada çok önemli fiyatları mağaza fiyatına yakın tutmayın marka olsada insanlar ikinci el uygulama olduğu için gereğinden fazla para ödemek istemiyor. ürünlerimi ben bazı hediye paketleri almıştım her boyutta var onlarla paketleyip içine not ve minik hediyeler koyarak kargoluyorum böylelikle alıcılarında hoşuna gidiyor ve yorumlarda artı sağlıyor. umarım yardımcı olur anlattıklarım 🌸

22 haziran 2022 09:51

5. benim de elimde 430'a satmaya çalıştığım lancome idole kaldı süslüm bi satamadım ya :// buraya da yazmış olayım, ilgilenen varsa link atarım.

dolap çok komisyon kesiyor, gardrops tavsiye ederim öncelikle. öne çıkarmak işe yarıyor ama büyük bir ihtimal fiyatlandırma sorununuz var. üstteki süslülerin dediği gibi insanlar indirime muhtaç artık. bir de burdaki gardrops linkleri başlığına profilinizi tıklanabilir bir linkle koyup süslülere ufak bir indirimim olacak derseniz, burdan müşteri bulursunuz. daha da güvenli olur diye düşünüyorum.

22 haziran 2022 12:57