dolap uygulamasından telefon satılır mı?

iphone 11 telefonumu satmak istiyorum ancak sattıktan sonra alıcının bir bahane bulup iade edip bana telefonum yerine başka bir şey göndermesinden korkuyorum. uygulama güvenilir mi, sizin başınıza böyle bir şey geldi mi? daha önce başka ürünler sattım ve sorun yaşamadım.

1. Böyle şeyler oluyormuş, dolap genelde alıcı tarafında. O yüzden ben olsam risk almazdım. Oradan almamaları için fiyatı aşırı yüksek yapıp açıklamaya elden satacağım fiyat şu diye yazabilirsin, bir de letgoya da koy bence.

30 mayıs 2023 16:59

2. kargom kayboldu, dolap hiçbir şekilde alıcı tarafından değil, direkt alıcının parasını cebe indirip satıcı tarafnda oluyor, bizzat başıma geldi,

30 mayıs 2023 17:01

3. iphone 11 imi daha yeni telefoncuya sattım nakit direkt 11 bin tl elime saydı. bence risk almayın

eşimse kendi telefonunu sahibindende sattı elden gelip alınacak şekilde. alacak kisiyle anlastı bulustu adam hesaba parayı attı para geçince telefonu verdi. kargo işine girmeyin derim

31 mayıs 2023 10:09

4. a3 süslüm öyle yapacağım teşekkür ederim, sizinki 64 gb mıydı, piyasadan uzağım da az çok elime bir fiyat gelsin istedim

31 mayıs 2023 19:17

5. evet 64 gb çiziksiz ama 3 yıllıktı sarjı da 80 di

1 haziran 2023 11:34

6. hahahah benim telefonun direkt aynısı pil gücüne kadar... teşekkürler süslü <3

1 haziran 2023 21:35