dostum dediğiniz çok sevdiğiniz arkadaşınız ile aranızın bozulduğu ve bir daha hiç bir araya gelmediğiniz ve bu duruma çok üzüldüğünüz ?

oldu mu? nasıl atlattınız

1. şimdi fazlaca linç yiyebilirim ama süslücüm "arkadaşım sade ve öz" ancak can ciğer kuzu sarması dostum maalesef yok. kaç kere denedim ama olmadı. hatayı da karşışıklı aradım hep kendimi melek görmedim asla. ama sadece sana şunu söyleyeceğim bir söz var bilir misin "benim hiç düşmanım olmadı diyene anan da mı doğurmadı" derler. orjinal ata sözü farklı ancak bizde bu laf çok kullanılır. elin insanı için değer mi üzülmeye? yıllarca aynı evde yaşadığın insanları bile tanıyamıyorken. ben dost edinmeyi bıraktım. böyle çok rahatım zaten yaşım da ortamım da geçti zamanla sen de anlayacaksın.

21 mayıs 2021 01:12

2. Biraz zaman verin ve yeniden görüşmeyi deneyin. Bu zaman 2-3 ay olabilir olaya göre 6 ay olabilir. Gerçekten dostsaniz emin olun kaldığı yerden devam ediyor. Ve birbirinizi çok özlemiş oluyorsunuz. Yeniden kadir kıymet biliyorsunuz. Üzülmeyin, yani üzülün ama düzelir emin olun.

21 mayıs 2021 01:14

3. Ünide en yakın arkadaşım dediğim kişi ile şu anda görüşmüyoruz. Kendisi evimize geldi ailemle tanıştı ben onun ailesi ile tanışmıştım ama işte bozuldu aramız. Mezun olmaya yakın zaten bi soğukluk girmişti araya kendisi ile aynı yurtta farklı odalarda idik . Oda arkadaşları bi garipti ben onu tüm arkadaşlarımla tanıştırdım nereye gitsem onu çağırıdım ama o yurdun kapısından girdikten sonra ben yokmuşum gibi davranıyodu oda arkadaşlarından dolayı olduğu çok belliydi. Burda bi soğukluk girdi zaten aramıza kopma noktası ise son sınıfta sınıfımıza geçişle bi kız gelmişti (o kızda bizim yurttaymış üçümüz beraber ders çalışıyoduk derse beraber gidiyoduk dışarı gezmeye gidiyoduk arkadaşımla kavga ettikten sonra bu kozda arkadaşımdan taraf oldu ve beni tek bıraktılar) bu benim çok yakınım dediğim (sözdeymiş) arkadaşım mezun olduktan bi kaç ay sonra onunla beraber diplomasını almaya gittiler(yakın ilde de oturmuyolar nerdeyse araları 12 saat filan) benim hiçbir şeyden haberim yok instagrama attıkları fotoğraflardan gördüm beynimden vurulmuşa döndüm o andan itibaren sildim ikisini de hayatımda uğradığım en ağır ihanetlerden biriydi heralde arada aklıma geliyo üzülüyodum ama yavaş yavaş geçiyo

Not: ben hala diplomamı alıp gelemedim . Olay en kısa haliyle bu biraz karışık oldu ama keşke ses atılsada size içimi döksem 😄

21 mayıs 2021 01:30

4. Bu şekilde görüşmediğim iki eski yakın arkadaşım vad. Açıkçası ilişkinizde sorun olan şeyin ne olduğuna bağlı olarak değişir yeniden görüşüp görüşmemek. Ben mesela birinden sağlam bir kazık yedim, olayı öğrendiğim andan itibaren bir daha asla görüşmeyi düşünmedim. Diğeri ise yavaş yavaş başkalarını bana tercih etti. ilk zamanlar üzüldüm ama sonra baktım ki bir şey olduğu yok, üstelik etrafımızdaki insanlar da bana hak veriyor kimse onun yaptığına mantık bulamıyor ben de saldım. Sonra kendisi görüşmek için çok uğraştı. Şuanki durumda ikisi ile de görüşmeyi asla istemem. açıkçası onlar olmadan daha mutluyum, resmen ömrüme yük katmışlar.

21 mayıs 2021 01:35

5. Ha bir de eskiden yakın olduğum sonrasında yine kendisinin benim iyi niyetimi suistimal etmesi nedeni ile görüşmeyi bıraktığım bir lise arkadaşım var. Kendisi görüşmeyi bırakmamızdan 2 sene sonra beni arayarak o dönem psikolojisinin kötü olduğunu ve onu affetmemi rica etti. Aradan geçen sürede sinirim yatıştığı ve artık ona karşı bir şey hissetmediğim için kendisini affettim ama asla eskisi gibi değiliz benim açımdan  olamayız da zaten. Senede 1-2 kere olan lise buluşmalarında karşılıklı asgari sınırda iletişim kurduğumuz bir arkadaşlığımız var artık. Demem o ki yaşadığınız olaya, sizin ve karşı tarafın tavrına göre değişir bu süreç

21 mayıs 2021 01:41

6. anonim 3 çok tatlı bir dille açıklamış, sanırım ben biraz kaba kalmışım ama üzülme süslü değmiyor şuan bunu anlamazsın ama sakinleşince zaman geçince değmediğini göreceksin.

anonim 4 yaşadıklarımız birebir aynı desem... hem de birebir gerçi üzerinden zaman geçti ama çok şaşırdım aynı olmasına :d bu arada astrolojiyle ilgileniyorsanız kızlar chironunuz kaçıncı evlerde ve de 11.evinizde hangi gezegenler var çok merak ettim anonim 4 özellikle seni kozmik ikiz miyiz neyizsjflkfjl

21 mayıs 2021 01:45

7. Oldu süslü, benim de herhalde bebeklikten beri bir dostum vardı 23-24 yaşımıza kadar hep samimi dost kaldık. Hatta insanlar bizim dostluğumuza imrenirdi hep güzel şeyler duyardık. Farklı okullara gitsek de hep beraberdik yani birbirimizde kalırdık tatile giderdik birimizin başı sıkışsa atlayıp gelirdik uçağa öyle bir dostluktan bahsediyorum. Fakat maalesef bu arkadaşımın ailesi de kendisi de materyalistti, yani hep birilerinin parası giydiği nereye gittiğini konuşurdu sineye çektim yani herkesin kusuru olabilir. Sonra hep arkasından konuştuğu kişilerle menfaat uğruna çevre uğruna dolaştığını gördüm. Artık zaten soğumaya başlamıştım sonra bir de güzellik takıntısı gelince her gün ben güzel miyim şundan güzel miyim o benden güzel mi muhabbetleri başladı ve aslında yıllardır beraber olsakta bir şey paylaşamayacak olduğumuzu anladım. Ben farklı şeylerin peşinde koşarken o bambaşka şeylere koşuyordu ben de doğal olarak uzaklaştım bunu o da anlayacak ki ben yazmadığımda asla yazmamaya başladı sürekli benden bekledi ben de yazmadım ve neticede dostluğumuz bitti. Ortada kavga küslük yok ama sonuç olarak bitti, şu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa eski samimiyeti vermem veya özelimi asla anlatmam. Konuşmadığımız dönemde hayatıma biri girdi yıllardır bekardım ve evlenme teklifi aldım yakında nişanlanıyorum zaten sadece çok samimi dostlarım olacaktı ama onu çağırmayacağım mesela. Haber dahi vermeyeceğim kelimelere dökülemiyor ama ben de kırgınım hayatım boyunca kimsenim peşinden koşmadım bu saatten sonra da koşmam. Özellikle bu kadar uzun yıldır birlikte olduğun bir dosttan ayrılmak neredeyse kocandan ayrılmak gibi bir şey ama önemli değil demek ki gerçek değilmiş ve birbirimizi kandırıyormuşuz diye düşünüyorum. Yalnız kalmaktan hiçbir zaman korkmadım o yüzden eksikliğini de hissetmiyorum evet o kadar samimi bir dostum yok o başkaydı ama önemli olan gerçek olması suni bir dostluk olmasındansa hiç olmasın mantığındayım.

21 mayıs 2021 02:04

8. Ayy hiç anlamam astrolojiden süslüm. Ama hiç kafana takma( yani olayın ilk zamanları bende kendime gelememiştim uyuyamıyodum sinirden üzüntüden)

Ama illaki geçiyo (arada aklına gelse de) , hem insan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş derler

21 mayıs 2021 02:16

9. anonim 4 süslü keşke bir bakabilme şansınız olsaydı ahdkjaldj yazan herkesi merak ettim açıkçası arkadaşlıklarla ilgili olunca konumlar benzer mi merak ettim sadece.

öyle tabi süslü ya zaten zaman geçiyor arkadaşlıklar da yaş ilerledikçe bir şekilde sona eriyor ve insanlar da artık kendine yetebilmeyi öğrendi.

21 mayıs 2021 02:21

10. Kızlar hepiniz çok akıllı çok olgun kararlar vermişsiniz ve güzel bir biçimde anlatmışsınız çok teşekkür ederim yorumlarınız için. benim arkadaşım erkek ve saçma sapan sebeplerden anlamsızca bir anda bitti arkadaşlığımız son zamanlarda pek anlaşamaz ortak noktada buluşamayıp kavga ettiğimiz çok olurdu 1 yıldır konuşmuyorduk geçen gün yazdım gördü ve engelledi bende tabii üstelemedim ama üzgünüm onu kaybettiğim için.

21 mayıs 2021 02:46