doya doya moda jürisindeki yasemin yılmaz (babgal) kim yaa?

ay bu kızı ilk kez gördüm duydum. bahar candana benzettim biraz tip olarak. hareket ve yorumları da benziyo bilemedim. insta profili de deşik geldi daha önce hiç duymamıştım. hakkında bir şeyler bilen var mı ?

1. Bilmiyorum ama.kadin taş bebek gibi değil mi yaaa 🤤 ağzımın suyu akıyor bakarken diksiyonu ses tonu duruşu falan efsane kadının. Ayrıca seviyesini koruyor ve sürekli modayı takip ediyor, giydiği her şeyi yakıştırıyor. Gülşah çingenesi gibi demode ve iğrenç şeyler giymiyor, yarışmacıların karakterine özel hayatına hakaret etmiyor.valla aşıkmışım kadına 😂 not kadınım

3 ağustos 2022 19:05

2. Daha 95 doğumluymuş ama gülşahı kudurttuğunu görmek sempatimi kazandı. Kadının sadece nefes alması bile gülşahta huzursuzluk yaratıyormuş gibi bir izlenimim var. Ayrıca tasarım alanında ödülleri varmış o yüzden sanırım gülşahın sürekli olmamış dediği şeylere " buna stilize etmek deniyor." Falan diye karşılık veriyor.

3 ağustos 2022 19:11

3. A2 demek Gülşah o yüzden sürekli 40 yaşında kadinim, bilmem kaç yıldır bu sektordeyim diye yirtinip duruyor. Maalesef sektöre ilk girdiği yıllarda kalmış, yüzlerce estetikle ancak ortalama bir insana benzeyebilmis, ayrıca seviyesiz hadsiz ve kötü ruhlu

3 ağustos 2022 19:28

4. Yasemin'i yıllar öncesinden tanıyorum çok samimi değiliz ama. İlk tanıştığımdan beri hayranım ona. Eşofman giyip gece şık bi yere gidiyo bütün gözler onun üstünde oluyo ben anlamıyorum bir eşofmanı nasıl bu kadar yakıştırıyor kendine yaa.

3 ağustos 2022 19:34

5. Babgal tasarımcı. Markasi falan var ve cidden cok tarz kıyafetler tasarliyor

3 ağustos 2022 19:51

6. gülşenin bazı sahne kıyafetlerinin tasarımcısı. gerçekten beğendiğim kıyafetler tasarlıyor. ayrıca üsteki anonime katılıyorum aşırı güzel bir kız baktıkça bakasım geliyor.

3 ağustos 2022 21:22