duş almaya bile üşeniyorum  ve dahası?

ilacımı almadan yatağa yattıysam kalkmaya üşeniyorum, kalkmıyorum.  çalışıyorum. kendime kıyafet alasım gelmiyor. hep sıradan şeyler giyiyorum. hiçbir mağazaya girmek istemiyorum. keşke internetten aldıklarım isabetli olsa da hiç mağazalara girmesem. önceden her şeye özenirdim.  depresyon değil başka bir şey. çünkü depresyonun ne olduğunu biliyorum.  neden böyle oluyor?

1. Uzun zamandır bende böyleyim hayat enerjisi düşük. Bugün dedim ki biraz gideyim bakayım eskisi gibi heves değil nokta kadar heyecan meyecan kalmamış. Doymuşum gibi her şeye. Kan değerlerime baktırdım gayet iyi. Psikoloğa gittim test yaptı o da gayet iyi. En güzel spor geliyordu bana o da Almanya hazırlığına girdiğimden beri bıraktım. Almanya ya gidiyorum birkaç aya aman ha orası ha burası modundayım. Sanırım bana tutkulu bi aşk lazım

1 ocak 2023 20:49

2. depresyon mutsuzluktan ziyade tam da böyle bir şey aslında. hayata karşı isteğinizin azalması, yerinden kalkacak enerjiyi bulamamak vs.

illa kronik ya da majör boyutlarda olmasına gerek yok, bir çeşit dönemsel bir depresyon yaşıyor olabilirsiniz.

2 ocak 2023 00:26

3. canım ben tanılı olarak depresyondayım sana diyeceğim sen de depresyondasın geçmiş olsun. Hayattan alınan tadın gitmesidir depresyon, hiçbir sey yapmak istememek, üşenmektir. Ve bir anda gelir ama bir anda gitmez ben 6-7 aydır cekiyorum. tavsiyem psikolog degil psikiyatr.

2 ocak 2023 00:50

4. Ben daha önce  hep ağır yaşadığımdan farketmemişim bunu

Zaten ilaç kullanıyorum neyse bunu da atlatırız bir gün

2 ocak 2023 08:30