dudak renklendirme veya kalıcı eyeliner yaptırmış olan var mı?

kızlar selam, bu iki işlemi yaptırmayı düşünüyorum ama acıyor mu? bir de kalıcılıkları nasıl memnun kaldınız mı? dudak renklendirmede uçuk sorunu yaşayanlar olmuş siz yaşadınız mı? teşekkür ederim şimdiden

1. Ikisini de yaptirdim + kaş

Kaş 1,2

Dudak 3,5

Göz 5+ yıl denilmişti ve aynı şekilde duruyor pandemi öncesi yaptirdim. Cok memnunum.

15 haziran 2022 20:32

2. annem kalıcı eyeliner yaptırdı ve 1-2 yıl içinde soldu, mavileşti. Bence çok çirkin görünüyor, yaptırmayın derim. Her gün liner çekmek inanın zor değil. Çevremdeki Kaş yaptıranlar da pişman ama yine de bu konuda ve dudak konusunda bilgim yok.

15 haziran 2022 20:35

3. Teşekkürler cevaplarınız için. Ben zaten her gün eyeliner sürüyorum üşenmiyorum. Ama şimdi yaz geliyor mesela deniz çıkmayacak bir eyeliner ve sabah öyle uyanmış olmak bu sebeplerle yaptırmak istiyorum. Ama gerçekten mavileşıyorsa yaptırmayı düşünmem

15 haziran 2022 21:28

4. A1 dudak için uçuk ilacı kullanmış mıydınız

15 haziran 2022 21:29

5. Hayir ss, her seferinde vazelin verdi. Galiba bir hafta sabah akşam kullandim.

Su ile temas yok o bir hafta. Bende renk değişimi olmadı. Rötuş yapılıyor 2 ay içinde de. Acı konusunda da sıralamam da göz > dudak > kaş

15 haziran 2022 21:34

6. ben ikisini de yaptırdım aynı zamanda. 3 yıl oluyor.

dudak renklendirmem gerçekten 3 yıl gitti, tabi renk hafifledi ama kontür hiç bozulmadı. benim dudak kenarlarım çok renksiz olduğu için rujun kontürünü bile düzgün ayarlayamıyordum, o sorun gitti. tam 3 yıldan sonra tekrar yaptırdım yeni. bende uçuk virüsü olmadığı için işlemden sonra da çıkmadı. eğer hayatınızda bir kez dahi uçuk çıkardıysanız vücudunuzda virüs vardır ve işlemden sonra çıkma olasılığı yüksek. benden sonra yaptıran arkadaşlarımda oldu bu durum.

eyelinerım çok ince ve minicik kuyruklu. yine o da 3 sene oldu, rengi hiç mavi-yeşil falan olmadı. sadece hafif soldu. ama ona rağmen yeniletme ihtiyacı duymadım şimdilik. belki 1 sene sonra falan.

ikisini de muhtemelen imkanım oldukça sürekli yenilerim. büyük rahatlık.

16 haziran 2022 11:17

7. bu arada acı konusu, evet acıyor. benim ağrı eşiğim yüksektir. acıya dayanırım yani, o yüzden pek gıkım çıkmaz.

göz yine o kadar değil, zaten küçük bir alan olduğu için uyuşturucu kremin etkisi geçmeden bitiyor. ama dudak uzun sürdüğü için sonlara doğru artık kremin etkisi azalıyor ve acı oluyor. yine de katlanılmayacak gibi değil.

16 haziran 2022 11:20