Daha yeni çıktı zaten ne ara yıpranacak ki yıpranacağı varsa da. Bu sürede düzleştirici kullanıp yıpratsanız onu bile gözlemleyemezdiniz bence
Ben philips almıştım en son iki haftada saçımın içinden geçmişti 😅 geleli bir aydan fazla oldu sanki. Gözlemlemişlerdir belki
Airstrat kullanmadım ama şöyle bir çıkarımda bulunacağım. Airwrap kullanıyorum 4 aydır. Öncesinde de full pres düzleştirici kullanırdım. Düzleştirici 10 üzerinden 9 yıpratıyorsa airwrap 5 yıpratıyor. Yıpratıyor yani. Sonuöta ısıl işlem. Saçlarımın uçları kırıldı ve kurudu.
Airstrat bir tık daha yıpratıcı görünüyor neden? Çünkü saçı araya alıyor sıkıltırıyor hava akımıyla da olsa bir ısı var.
Airwrap 5 yıpratıyorsa airstrat 7'dir.
Ama ben saçımı her hafta fönlemeliyim düzleştirmeliyim diyorsanız 7 9'dan çok daha iyidir.
Kii ben düzleştirici ile 2 ayda bir saçımın ucunu kesiyordum 4 aydır hiçkesmedim.
Ben de airwrap da var, üşendiğim için düzleştirici ile dalga yapıyordum ama aşırı yıpranınca hemen sattım.
Bence airwrap 2-3 falan yıpratıyor, çünkü benim saçım omuzumdan aşağı inmiyordu düzleştirici zamanı, sürekli yanıyordu ( ben her gün neredeyse kullanıyordum)
Airstrat bir tık daha pratik ve düzlüğü güzel geldiği için gözüm kayıyor ama yıpratacaksa da saçımı zor toparladım. Bir de o kadar para verip yıpratacak düzleştirici almak istemiyorum
Sattığım normal Philips düzleştirici. Aklınızda olsun bu arada 7000 serisi korkunç saç yakıyordu.
ben 3 haftadır 2 günde bir olmak üzere ıslak saçımın tümüne kullandım. öncesinde arada airwrap kullanırdım ama sürekli şekillendirmezdim saçlarımı, bu 3 haftada pek yıpranma gözlemlemedim.
artı olarak yumuşacık yapıyor saçlarımı, düzlüğü de kolay kolay bozulmuyor.
İkisi de var bende. Airstrat çıkar çıkmaz aldım (yurt dışı). Tam o dönem saçımı kestirmiştim, kırıkları tamamen temizlenecek şekilde. O zamandan beri de airwrap hiç kullanmadım.
Yıpratma olarak Airstrait > airwrap kesinlikle.
Peki ne kadar o yıpratma a4? Hani diğer düzleştiricilerle fark var mı yoksa tolere edilir bir yıpratma mı?
Uzun zaman oldu normal düzleştirici kullanmayalı. Dyson öncesi fön makinesi kullanıyordum. Hemen hemen fön makinesiyle aynı hatta fön makinesi biraz daha iyi. Normal düzleştiricim fönden çok daha fazla yıpratıyordu, o yüzden airstrait düzleştiriciden daha az yıprattı derim. Yani fön < airstrait <<< düzleştirici