dyson airwrap hiç bi yerde stok bulamiyorum nereden alabilirim kizlarr?

1. FİYATI ARTACAĞI İÇİN STOK YOK ŞUAN GİBİ Bİ ŞEYLER SÖYLEDİ Bİ ARKADAŞIM. ARTMADAN ALMAK İSTEDİM. GÜNCEL STOK GÖREMİYOR MAĞAZALAR BELKİ YAKINLARDA ALAN VARSA MAĞAZA STOKLARINI BİLİYORDUR DİYE SORMAK İSTEDİM. BAYA MAĞAZA GEZDİM ÇÜNKÜ FANTAZİM BU DEĞİL YANİ ANONIM 1 :)

19 şubat 2024 16:27

2. kendi çalışanları stok göremiyorsa tüketici nasıl stok bilsin süslü almaya giden stok mu soruyor? bekleyeceksin mecburen arada kolaçan ederek.

19 şubat 2024 16:29

3. bir ürüne zam gelecekse o ürünün stokları bekletilir süslü olay bu. 20 bin liradan falan satışa çıkar bir aya- iyi senaryoyla.

19 şubat 2024 16:44

4. Amma açıkladım kendimi ya :)

mesela burda yüzlerce kişiyizz birisi gidip dün x bir avmden almıştır. bana da der ki süslü İstanbul'da şu avmden aldım dün sende BAK İSTERSEN BELKİ KALMIŞTIR. YANİ TEK İSTEDİĞİM BUYDU ASLINDA

19 şubat 2024 16:54

5. anonim 1i gerçekten çözemedim pusu kurmuş biri bir şey sorsa da azarlasam diye. soru sahibi de hiç akıl edememişti stok beklemeyi, la havle:D

19 şubat 2024 19:13

6. Suslu ben gecen hafta ankara ankamall mediamarkttan aldim son 3 adetti orada teknosada da son 1 mi ne demislerdi hatta onlineda da bir tek teknosada vardi o gun sabahina baktim o da bitmis trendyolda karaborsa gibi fiyatlara satiliyor. Bence iade vs ihtimaline karsi sephora, teknosa takip edin oralarda yakin zamanda vardi ama cok yuksek ihtimalle 20-24bin civari bir fiyata zamlanip oyle stok yenileyecekler. Dolapta da az kullanilmis garantili faturali satan hesaplar var 15-16kya ama 10k ya falan yurtdisi urunu diyenlere bakmayin aman.

20 şubat 2024 05:23