dyson airwrap kullananlar gercekten saca sekil veriyor mu?

masa kullandigimda saclarim dökülüyor, isi koruyucu kullandigim halde. 140 derece ile yapiyorum. dyson almayi düsünüyorum ama bir de sekil vermezse o kadar paraya yazik. saclarim orta telli diyebilirim, ne ince ne kalin. gür degil ama seyrek de degil. saclarim baya dalgali. sekil verme sebebim dalgalarini biraz daha düzeltmek. düzlestirmiyorum yine dalgali yapiyorum ama dalgalar ayni oluyor.

1. benim düz, ince telli şekil tutmayan saçlarımda nemliyken sürdüğüm köpükle dalgası tutuyor. bir de saçın alışma süreci oluyormuş diye duydum, aldıktan sonra onu da göz önünde bulundurmak gerek

2 ocak 2024 15:03

2. Süslü benim saçlarım da seninki gibi ama ince telli biraz daha. Philipsin saç düzleştiricisini maşa gibi kullanıyordum. Onu da 2022 de almıştım. Ama o kadar kötü oldu ki saçlarım geçen kuaföre kestirmeye gittim. Saçında boya yok ona rağmen çok yıpranmış dedi. Gerçekten ben de farkındaydım ki saçlarımı üç ayda bir kestiriyorum. İnanılmaz dökülüyordu. 31 aralıkta dyson sipariş ettim. İnşallah memnun kalırım. Ben 190 dereceyle yapıyordum. Bence köpüksüz bile tutar ya saçta dyson. Alıştırmak lazım sadece.

2 ocak 2024 16:00

3. geçen 22 aralık'ta dyson aldım mağazasından. ben daha önce bir arkadaşımda denediğim zaman çok sevdim. hacim ve parlaklık veriyor saça. mağazasında da deneme fırsatı buldum. ama orda pek sevmedim mesela, ama hem çok kalabalıktı hem de saçım istenilen düzeyde değildi nemlilik vs açısından.

yine de aldım. çünkü evde rahat ortamda denediğim uygulamayı sevmiştim. mağazada deneme fırsatınız varsa yoğun olmayan saatlerde gidip deneyebilirsiniz. ya da instagramda ve youtube'da bir sürü video var. benzer saç yapılarında/boyunca nasıl sonuç alıyor insanlar görmek için benim izlemediğim video kalmamıştı nerdeyse.

sonuca gelirsem: maşa ya da düzleştirici gibi değil. gerçekten doğal şekil veriyor. yani saçınıza bir şey yaptığınız belli. bir hacim ve parlaklık etkisi geliyor. çok fazla parçası var. zaman istiyor biraz alışmak. çok kullanma fırsatım olmadı henüz, alıştıkça daha iyi sonuçlar alacağımı umuyorum.

2 ocak 2024 18:28