dyson aldim ama robot supurge de almali miyim? ev hergun toz oluyor onun yerine haftada 2 gundelikci mi gelmeli?

alerjisi olan susluler bu kadar toz ile nasil basa cikiyorsunuz?

1. Basinda da dursak calismiyolar mi suslu ya? Istanbul'a maltepe'ye yeni tasindim nereden bulabilirim peki guvenilir birini? :(

24 ekim 2023 20:37

2. İmkanına bağlı. Mümkünse hepsi tabi ki. Ben şirketten çağırıyorum temizliğe, en beğendiğime şirket dışı gelir misin diye teklif ediyorum.

24 ekim 2023 20:45

3. Gündelikçilere kazandırmayın artık hepsinin götü kalkmış durumda kendilerini birşey zannetmeye başladılar. şu cahillere artık yüz vermeyin. Kablosuz Dyson alsaydınız daha pratik olurdu. Bir de bunların sulu sileni var bissel marka da işinizi görür.

24 ekim 2023 21:03

4. Hangi sirket acaba suslu?

Dyson var zaten ancak yetmiyor 10 dk sonra yine tozlaniyor ev.

24 ekim 2023 21:58

5. Elbet iyi olanı da vardır ama gündelikçi çağırma demeye geldim ben de. Kendi tanıdıklarım da dahil olmak üzere cıvıttılar iyice. Basında durmazsan asla iyi temizleniyor. Başında durunca da eh işte. Bir de kadın iyi temizlik yapsın diye tepesinde gezineceksem neden o kadar para veriyorum ki.

Güzel bir robot süpürge ve hava temizleyici al bence.

25 ekim 2023 00:35

6. Süslü on dakika sonra hemen tozlanması biraz abartı gibi tabi evin dibinde inşaat vs varsa ondan da kaynaklanabilir ama.  Dip köşe temizlik adımları tam yapılmıyor olabilir büyük temizlikte cam çerçeve temizliği yapılır ev tekstilleri yıkanırsa günlük temizlikler de o kadar kendini gösterir oluyor ama atıyorum balkon pencere önü toz pis içindeyken temizlikte yapsanız bi esintide o ev yine tozlanır . Bunlara zaten dikkat ediyorsanız ev uygunsa kurutma makinesi de çok iyi ama en temizi su olur 3-4 aylık büyük temizliklerde yardımcı almak onun dışında dyson  ve genel çok tozlanan yerleri hızlıca temizlemek.

25 ekim 2023 15:56

7. A2 gibi tiplere ayar oluyorum. Sen kimsin esas ya? Ne vasfin var da bunlari istiyorsun ne demek?

En temel en vasıfsız işse oturup yapsaydin hanimefendi, başka bir insana ihtiyaç duyuyorsun halletmek için çünkü sen yapamiyosun. O zaman o insanin şartlarını kabul etmek durumundasin. Zorla gelip temizlemiyo evini.

25 ekim 2023 18:49

8. anonim 8 bunu da savunmazsın:) vasıfsız iş diye bir şey var siz her ne kadar kabul etmeseniz de. vasıfsız işçi diye de bir şey var. emek ayrı bir boyut ama bu kadar kaprisi kimse kimseye yapamaz zaten.

25 ekim 2023 19:48