dyson saç kurutma makinesi mi alsam yoksa saç şekillendirici mi alsam?

çok arada kaldım süslüler, kurutma mak. alsam sevgilimde kullanır. ikimizinde saçı dalgalı bu arada. sizce hangisini tercih etmeliyim. acaba saç şekillendiriciyi alıp vigoyu alsam uyumlu olur mu?

1. Nereye qerizlensem.

31 mart 2022 09:09

2. Dyson düşmanı ya da bütçesi yetmeyen bok atmaya gelmiş düşük bütçeli sözlük oyuncusu gelmiş.

Ben airwrap'ı öneririm elimde supersonic saç kurutucusu da var en sevdiğim özellikleri belli bir ısıya çıkmadıkları için sanıyorum 170 derece saçı gerçekten çok narin kurutuyorlar. Supersonic ile fön fırçası alıp fön ve dalgalı fön de çekebilirsiniz ama airwrap bana daha pratik geliyor. Saçımı genelde dalgalı kullanıyorum ondan da memnunum. En özel günlerde bile kuaföre gitme gereği duymuyorum örneğin arkadaşlarla bir kahve buluşmasında 5-10 dk da düz fön, başka bir gün dalgalı bazen hacimli fön yapıyorum. Şunu da bonus ekleyeyim tanımadığım insanlar bile "saçlarınız çok güzel ne yapıyorsunuz" diyor. Tabi saç tipinizle de alakalı biraz ama plaka düzleştirici ve maşalar saçları mahvediyor elimdekilerin hepsini satıyorum plakalı bir ürünle yapınca o yanığımsı koku, doku ve sönüklük gerçekten berbat.

31 mart 2022 09:33

3. Bu arada dyson'un satış sonrası desteği mükemmel evimde robot süpürgesi ve klasik dikey süpürgesi var en ufak problemimde bildirdiğimde evden alıp eve bırakıyorlar ürünü o açıdan da içiniz rahat olsun. Bir de özel gün diye belirtmeyi unutmuşum bir düğün, nişan, davet olduğunda da genelde dalgaları bigudiyle sabitliyorum veya duştan çıkıp saça taraklı başlıkla fön çekip sleek bun tarzı bir şeyler yapıyorum her seferinde de kuaförden çıkmış gibi oluyor kuaförün kaotik ortamı, randevusu, parası derken evde yapmak bana çok mantıklı geliyor biraz elinizin alışmasıyla alakalı başlarda hiç becerememiştim.

31 mart 2022 09:38

4. yaa çok teşekkür ederim süslümmmm :) zaman ayırıp uzun uzun yazmışsın çok sağol

31 mart 2022 10:00