dyson v11 kullananlar yorumlar?

v15 le aradaki farkı 5.000 tl ve sadece ışıklı başlığı yok. bir de v15 mini başlıkta anti tangle özelliği varken v11 de yok. 5.000 tl önemli bir rakam, v11 alsam pişman olur muyum? kullananlar memnun mu

1. antitangle özelliği halı başlığı ve koltuk başlığında var ama parke başlığında yok. Yani halı yoksa mesela evde çok önemli bir özellik değil.

1 temmuz 2023 09:48

2. a1 siz kullanıyor musunuz?

1 temmuz 2023 10:13

3. 5000 sizi zorlamayacaksa v15 bence. Işıklı başlık psikolojik olarak güZel bi detay :) anti tangle benim için harika bi özellik. O dolaşan saçları açmaktan nefret ediyorum. Bence değer

1 temmuz 2023 11:12

4. a3 zorlamaz ama yine de 5k sonuçta. Siz v15 mi kullanıyorsunuz artıları eksileri var mı sizin için? Ben karar verene kadar v16 çıkacak :)

1 temmuz 2023 11:15

5. Ss ben 1+1'de oturuyorum ve yerlerde hali yok, evcil hayvanim da yok o yuzden anti tangle bana cok anlamli gelmedi. Deli gibi de sac dolanmiyor yani basliga cekiyor sonucta. Ote yandan isikli baslik guzel olabilir ozellikle acik renk zeminde daha net gorebilmek icin ama 5k eder mi iyi degerlendirmek lazim. V11 kullaniyorum ben bu arada v15 de kuzenimde var onu da denedim. dedigim gibi benim evim icin v11 yeterli. Calismasindan da memnunum sorunsuz calisiyor.

1 temmuz 2023 11:25

6. Kaç gündür ne kafa siktin be kanka al artık şunu da kurtulalım

1 temmuz 2023 11:35

7. a4 bizim ev 2+1 iki kişiyiz, evcil hayvanımız yok. Halımız da salon, mutfak ve koridorda var çok büyük halılar değiller. Aradaki en belirgin fark lazerli başlıksa cidden gerek yok 5bin tl fazla vermeye, teşekkür ederim cevabınız için

1 temmuz 2023 11:36

8. a5 ne diyorsun anlamadım ayrıca bu ne leş bir üslüp?

1 temmuz 2023 11:37

9. Ya yeter be sözlüğün içine sıçtın dyson alıcan diye. Her gün aynı soruyu görmekten midemiz bulandı

1 temmuz 2023 11:43

10. siz iy misiniz ya ilk kez soru açıyorum? Low ilişki sorusu görmeyince kudurdunuz diye yorumluyorum.

1 temmuz 2023 12:09