1. ayrı başlık dediğiniz mop başlık sanırım. dyson kendisi satmıyor zaten bu başlığı ve alıp kullanıp herhangi bir zararda asla garanti kapsamına girmez süslü haberin olsun. normalde su kaçtığında bile motor arızaları garantiye dahil edilmiyor zaten. bir çok yorumda da bu başlıktan dolayı makinesi bozulanlar olduğunu okudum. eğer bütçeniz varsa karcher bakabilirsiniz hep silip hem süpüren modelleri var.
- süslü
- sanat
- bürokrasi
- diğer
- şikayet et
dyson v8 mi v10 mu yoksa v11 mi? lütfen yardım?
merhaba süslüler. hangisi daha iyidir hiçbir fikrim yok, sadece en çok bu üçünü duyduğum için bunlar arasında kaldım. parası önemli değil ama v15’i bi tık fazla bulduğumdan onu eledim)) evimin alt katı komple halısız, üst kat ise komple halıflex. nasıl bir yol izlemeliyim? jsgsgafah bir de ayrı başlığı varmış “mopei”, onun hakkında ne düşünüyorsunuz? alt katı onla geçsem güzel olabilirdi. şimdiden teşekkürler
- cevaplar
- şikayet et
2. Çokk teşekkür ederim cevaplarınız için. Evet v11 çoğu yerde yok burda da, mesajlarınıza göre v10 alayım o zaman şarj yetme süresine göre de. ev çok büyük , kullanmadığım odaları bile süpürmem gerekiyor ara ara. Tekrardan çok teşekkürler.
- şikayet et
3. Anonim 2 Karchere de baktım bu arada bayağı iyiymiş modelleri, hiç duymamıştım markayı. Biraz araştırayım. Çok teşekkürler
- şikayet et
4. V12 v15 falan bir makine için çok gibi grlşyor ya kıyamıyorum sjsjsjs. V10 ile v11 arasında kaldım şimdi de. V11 daha uygun bir de, indirimdeymiş?
5. V11 aldım süslüler, hayırlı uğurlu olsun sjsjsj
Herkese tekrar teşekkürler
- şikayet et
6. Tekrar selamlar, bu olay resmen maceraya dönüştü:D 2 kere V11, 1 kere de V10 siparişi verdim ve hepsini de iade etmek durumunda kaldım çünkü başlığında kırık vardı hepsinin. En son 4.kez dün gidip bakarak alayım dedim ona da izin vermediler, parayı ödedim ve açtım yine kırık çıktı, iade ettim (V10 idi). Görevliler modelinin böyle kırıklı olduğuna beni ikna etmeye çalıştı. Daha sonra dyson kendi sitesinde £110 daha ucuz olduğunu gördüm ve onu sipariş verdim. Yine kırık çıkacak biliyorum ama en azından daha uygun fiyata almış oldum. Kırıksız ürün yok zaten ben bunu anladım. Koskoca birleşik krallıkta kırıksız dyson bulamadım. evet.
Bu arada v10 almamın sebebi şu, v11 ve v10'u iade etmeden önce biraz açıp inceledim , kullanımlarına baktım. v11 bana çok ağır geldi, başındaki dokunmatikten dolayı ağırlık oluyormuş zaten. V10 daha hafif ve böylelikle daha hızlı.
7. süslü ben de v10 ve v12 arasında kaldım memnun musun v10dan alabildin mi
- şikayet et
8. Evet süslü valla çok memnunum. İki kat evi tek şarjla bitiriyorum. Amazondan düğmeye basılı tutma aparatı aldım, v11 kadar ağır olmadığı için bilekler bayram ediyor. Kesinlikle Tavsiye ederim. V11de sevdiğim tek şey ekranının olmasıydı.
- şikayet et
9. Herkese tekrar merhaba, bir süslünün beğenmesi üzerine bir güncelleme yapmak istiyorum. V10'un şarjı 250 m²'lik eve dayanmıyor. Bugün evimi komple süpürmek için toplamda 3 kez şarj ettim ve şarj edilmesi de çok uzun sürüyor. Maximum ayarda kullandığım için de çabuk bitiyor tabi ama diğer ayarlarda randıman alamadığım için max kullanıyorum.
- şikayet et
10. ss selam. yıl 2025, v8 alınır mı sence? teyzeme alacağım, evde 2 yaşlı var. robot süpürge var bir de. yeterli olur mu?