eşinizin geç saatlere kadar dışarıda kalmasına karışıyor musunuz?

evlenip başka bir şehre taşındım burda hiç arkadaşım yok. evleneli 2 hafta oldu. rahat bir insanım kıskanç değilim. taşındigimiz ev insaat daha yeni bitti apartmanda sadece biz varız diğer daireler boş. tv ve internet yok henüz evde. eşim 2 kez arkadaşlarıyla bira içmeye gitti bu 2 haftada. saat 2 oldu hala gelmedi. sırf arkadaşları karısı izin vermiyor demesin ozguvensiz olduğum düşünülmesin diye sesimi çıkarmıyorum ama evde de çok sıkılıyorum. insan düşünmez mi karım napacak bu kadar saat evde tek başına diye. hayatına da karışmak kısıtlamak istemiyorum ama bir yandan da yalnızlık hissi çöktü bilmiyorum nasıl denge kurmak lazim

1. Korktum apartmanda kimse olmayınca uyuyamadim da.

10 eylül 2022 01:49

2. bence bu saate kadar haber vermemesi onun hatası. cok gec saat çünkü... aramalısınız.

10 eylül 2022 01:55

3. Esim beni önemli bir durum olmadıkça koca apartmanda yalnız bırakamaz.

10 eylül 2022 02:08

4. Evleneli iki hafta oldu, apartman inşaat halinde, bir tek siz varsınız, eşin iki kez bira içmeye gitti, gece saat 2 oldu gelmedi? Troll müsün?

10 eylül 2022 02:09

5. Troll mu bilmiyorum da bunun neredeyse aynısını yaşayan bir arkadaşım oldu. Kaygılı ve korkmuş olmanı anliyorum eşinden daha fazla incelik beklemeni de ama temelde bu davranış yanlış bir davranış değil. Evli de olsa biri sabaha kadar arkadaşlarıyla takılabilmeli. Evlilik kısıtlamak değil çünkü. Sadece durum biraz hassas olduğu için yanlış zamanda yapılmış bir davranış olarak görünüyor. Eşin bence de daha hassas davranmaliydi. En azından bir iki kere aramali aklına bir takilmaliydi bu durum, bomboş apartmanda yalnız kaldı gece gece düşüncesi onu rahatsız etmeliydi. Bence bunu yakın zamanda konuş nedenini anlamış olursun en azından. Belki de senin hiç korkmayan biri olduğunu düşünüyordur ondan rahat davranmistir. O da kaygilidir ama sana güvenip bastırmış olabilir kaygısını. Konuşmak da fayda var.

10 eylül 2022 02:19

6. Mevcut şartlarda yanımda kocam olsa bile korkudan ölürüm herhalde. Evet çıksın ama gece ikiye kadar kalması asla normal değil. Gece çok korktuğunuzu söyleyin insan gibi davransın ya.

10 eylül 2022 02:28

7. Sabaha kadar arkadaşlarıyla takılmak isteyen evlenmesin. Evlenince sorumluluk sahibi olmak zorundasınız, eski hayatınıza devam edemezsiniz maalesef, kimse kusura bakmasın. Soru muhtemelen troll ama insan iki haftadır evliyken eşini evde bırakıp laylaylom gezmez, üstelik inşaat halindeki apartmanda bırakan da kendisine ben eşim, insanım falan demesin. İki taraf da aynı şartlarda çıkar, gezer, eğlenir ama birisi diğerini kedi gibi evde bırakıyorsa bay bay deme vakti gelmiştir.

10 eylül 2022 06:18

8. Normal kosullarda ses etmem ama sizin durumunuza kesinlikle gitsin istemezdim. Hadi gitti diyelum, gece yarısına kadar kalması ise ne kadar dusuncesiz oldugunu gösterir. Oturup konuşmalisiniz bence.

10 eylül 2022 09:13

9. ayrıca bu adamın dışarıda arkadaşlarıyla olduğuna emin misiniz? yani tam zamanalı çalışan bir insan ancak haftasonları o saatlere kadar dışarıda durur. ben bu adamın bir boklar yediğini düşünüyorum açıkası.

10 eylül 2022 09:40

10. Şekerini sikmiyim