e-devletten baktığımda hesabım olmayan bankalarda hesabım varmış gibi gözüküyor neden ?

süslüler mesela benim sadece aktif kullandığım yapıkredi hesaplarım var onun dışında staj için halkbanktan hesap açmıştım o gözüküyor ama bunlara ek olarak ilgim olmayan garanti ve ziraat bankasında da hesabım varmış gibi gösteriyor. sebebi ne bilen var mı ?  sizin de böyle gözüküyor mu acaba ? mevduat/katılım fonu sekmesinden öğrenebilirsiniz.

1. Süslüm nerden görüyorsunuz e devlette hangi ekran?

12 aralık 2022 21:23

2. bddk mevduat/katılım fonu hesabı sorgulama gibi bir sekme süslüm. bddk yazınca çıkıyor

12 aralık 2022 21:30

3. Çok teşekkür ederim süslüm, ben halkbank hesabım olduğunu unutmuştum sonradan hatırladım okul kendi içerisinde kullanmamız için çıkarttırmıştı. Belki senin de o şekildedir.

12 aralık 2022 21:31

4. Ss kredi burs falan aldınız mı onda ziraatten hesap açılıyor ama garantiyi bilemedim. Bankayı arayıp ne zaman açıldı falan diye bilgi alın bence aman başınız belaya girer bu ğlkede her şey oluyor

12 aralık 2022 21:45

5. ay hayır süslü hiçbir şey almadım. bankaları arayıp soracağım bakalım yarın neymiş öğreneyim

12 aralık 2022 21:49

6. Süslü ben de az önce baktım biri kendi hesabım olan diğeri de okul kartımız banka ile anlaşmalı çıkmıştı bu yüzden. Sizin okul kartınız da böyle olmuş olabilir mi? Ziraat zaten kredi bursa başvurunca otomatik hesap açılıyor

12 aralık 2022 22:44