eda kurt hakan kibar dava sonucu?

edanın bu dava olayını hala takip eden var mı? eda davayı neden kaybetti? konuşuldu mu bilmiyorum, arayınca çıkmadı. ben o zamanlar hakanın ablasının storylerine çok baktığım için hesabı önüme çıkıyor devamlı. bir baktım baya açıklama yapmış. davayı kazanmışlar ama eda arabayı saklıyormuş, ablası arabayı görürseniz bize haber verin trafiğe çıkamaz ama park halinde saklıyorlar demiş. bir de edanın bütün hesaplarında haciz varmış hala link vermesine laf etmiş. arabayı hakanın aldığı çok belliydi zaten edanın bu kadar inat edip vermemesini anlamamıştım, arabanın yakalaması olduğu halde hala vermemesi çok garip geldi bana. storylerde falan da gayet normal, keyifli duruyor. hakanla evlilik hazırlığındayken takip ediyordum ben edayı. o kadar kibar ve güzel bir kız gibi duruyordu ki, şaşakalıyorum bu olaya.

1. Boşa demiyoruz sosyal medya, yalan dünya diye. Şaşılacak bir şey yok kız tam bir kafa koparan. Arabayı el altından parçalatıp satmış bile olabilir.

8 mart 2023 11:02

2. Süslü, eda'yı youtube'dan takip ediyordum. Bir de hakan'ın suratını göremediğimiz için birkaç kere instagram'a baktım o kadar. Eda'yı takip etmeyi hakan'dan ayrılmadan çok kısa bir süre önce bırakmıştım. Sonra burada açılan bir sorudan sonra ne olduğunu öğrendim. instagram'dan takip etmediğim için hakan'ın ablasının yaptıklarını buradan öğrendim yine ama biraz çirkef bulmuştum  kendisini. Kardeşini koruma içgüdüsünden kaynaklı muhtemelen, o yüzden bir şey diyemiyorum ama eda'nın bunlara sus pus kalmasına çok şaşırmıştım. Şu sıralar birkaç videosuna baktım, bana garip gelen hayatının değil de şimdiki ilişkisinin hakan'la olan ilişkisine çok benziyor olması. Buzdolabının üstünde erkek arkadaşıyla olan fotoğraflar bulanıklaştırılmış şekilde ama görünüyor, instagram'da hakan'la olan fotoğraflarının aynısı mesela. Bana çok garip geldi bu doğrusu.

8 mart 2023 12:36

3. anon2 bana asıl hakandan ayrıldıktan bir iki ay sonra bu çocukla sevgili olup, sevgili olduktan bir iki ay sonra da izmire çocuğun evine taşınması garip geliyor. yani nasıl bu kadar hemen güvenmiş, aşık olmuş olabilirsin. sekiz yıldır birlikte yaşadığın adamdan apar topar, olaylı ayrılmışsın zaten.

8 mart 2023 13:58

4. Aaa izmir'de tek yaşamıyor mu süslü?

8 mart 2023 14:00

5. süslü kaybedicek bi şeyim yok diye düşündü muhtemelen. bir de kankisi vardı yine influencer adını unuttum o tanıştırmış bu yeni sevgilisiyle. belki ordan da bi güven duymuştur.

8 mart 2023 14:18

6. Bütün sevgilileriyle aynı paternde ilerliyor: tanışır tanışmaz aynı evde yaşama, sabah kalkıp bilmem ne sütüne granola yapma, Nespresso içme, cilt bakımı, saça maşa yapma, beyaz çorapları Omo ile makinede yıkama.

8 mart 2023 15:08

7. izmir istanbul arası gidip gelmek zor oluyor diyip hemen taşındı sevgilisinin evine. çünkü inflencer arkadaşının komşusuymuş yeni sevgilisi, ki şu anda o kızla da komşular. yani yeni sevgilisinin evine taşınmış.

8 mart 2023 16:05

8. Anladım süslü teşekkür ederim. Yine tek kişilik sadece kendine yemek yapıyor gibi videolar çekiyor da ondan öyle sandım. Bir de yeniden eşya falan aldı sanırsam ondan dolayı da öyle düşünmüş olabilirim.

8 mart 2023 16:09

9. Yahu bu kızın kendine şu anki hayatını sağlayabilecek imkanı yok ki. Evden eve geçiyor işte. Eski sevgilisinin de zamanında evine sığınmış, şimdikinin de. Instagram'dan kazanıyor demeyin hiç bu seviyede bir kazancı yoktur orada. Etkileşimi çok düşük, aşırı bot var en az %60. Hayal satıyor tamamen.

8 mart 2023 21:17

10. Anon1 influencerlar iyi kazanıyor diye ben de buna inanmıyordum. Yani bir sürü infu kız evler, arabalar dizdi bir mercedes için bu kadar çirkefleşmeye gerek yoktu diycektim ki eda farklı bir mercedes'ten story atmaya başlamış. Bu mercedes de yeni sevgilisininmiş diyorlar...

9 mart 2023 21:45