ehliyet alırken otomatik mi yoksa manuel mi alınmalı? hangisi daha avantajlı?

araba kullanmayı hiç bilmiyorum

1. Manuel almalisij cunku manuel alinca ikisinibde kullanabilirsin otomatik alirsan manuel kullanamazsin

29 eylül 2020 01:05

2. Manuel al onu kullanan otomatiği havada karada kullanır çünkü. otomatik alırsan Manuel bir aracı hiç kullanamazsın çünkü.

29 eylül 2020 01:05

3. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Manuel anlatıldığı kadar zor mu peki ne diyorsunuz bu konuda?

29 eylül 2020 01:08

4. Manuel tabiki

29 eylül 2020 01:08

5. Pratik yaptikca alisirsib ama cok kolay degil

29 eylül 2020 01:09

6. debriyajı kavrama noktasını öğrendin mi hiçbir şey yok atıveriyorsun vitesi gidiyor. manuelde bütün olay arabayı kaldırmak zaten sonrasında bir şey yok.

29 eylül 2020 01:10

7. Süslü bana sürücü kursu düz vites ehliyet almayı önermişti. Düz vites aldım. İyiki öyle yapmışım çünkü arabayı daha iyi tanıyorsun. Nerede vites değiştireceksin, araba senden ne istiyor, çalışma prensibi vs bunları kavramış oluyorsun. Otomatik vitesi zaten hemen kullanabiliyorsun. Yaşın gençse otomatik vites alırsan ileride acil bir şey olsa düz vites kullanamayacaksın. Düz vites iyidir. Ayrıca bence zor ama alışınca halloluyor. Zor olan debriyajı tutmak bence. Ne demek istediğimi anlayacaksın. Geri kalan şeyler oluyor. Ben bile 5. derste artık 3. viteste sürebiliyordum ki bence ben yapıyorsam herkes yapr :)

29 eylül 2020 01:12

8. Öncelikle bu kadar seviyeli bir konuşma ortamı yarattığınız için teşekkür ederim :)

Tavsiyelerinizi göz önünde bulunduracağım mutlaka

29 eylül 2020 01:12

9. Anonim 4 uzun uzun açıklamışsın teşekkür ederim cesaret verdin bana da

Yaşım 24

Anonim 2 çok sağ olun

29 eylül 2020 01:13

10. suslu bencede manuel.bende manuelden aldim,o gunden beri otomatik arabalarim ama.ikisinide kullanirsin omur boyu seninle olacak ehliyetin bir kere al bitsin gayette kolay pratik derslerde guzel anlatiyor hocalar babanla esinle falan ogrenmeye calisma derim :d

29 eylül 2020 01:14