el ele tutuşan sevgilinin parmağıyla avuç içini kaşıması ne anlama gelir ?

süslüler az önce bir soruda bir süslü böyle yazmış sevgi belirtisi gibi anlamda ve oraya kaynak olmak istemedim. iki sevgilim de bunu yapmıştı bana geçmişte birisi bunun anlamını cinsellikle ilgili bi şey demişti o yüzden sonraki yapınca ben bi irkilmiştim çünkü çok düzgün biriydi böyle bi şey yapmaz diye düşünürdüm o zamanlar. şöyle ki el ele tutuşuyorsunuz sevgiliniz parmağıyla avucunuzun içini kaşıyor hayal ettiniz mi bilmiyorum bunu yaşayan oldu mu?

1. ne anlama geldiğini bilmiyorum ama erotik bi şey gibi geliyor bana

22 şubat 2021 10:39

2. Onun anlamı seninle sevişmek istiyorum demek ama bazen ben normal şekilde de yapıyorum. Hoşuma gidiyor yani. Ama anlamının ne olduğu belli tabii :)

22 şubat 2021 10:49

3. erotik çağrışım yapmaya çalışıyor.

bir de bir erkek orta yerde yada daha ilişkinin başında böyle şeyler yapıyorsa ağır abazadır. erkekler ergenken böyle şeylerin kızları tahrik ettiğine dair efsaneleri dilden dile aktarıyorlar ve ilerde mental olarak abazalıktan kurtulamayan tayfa bunu her seferinde bir deniyor...

22 şubat 2021 11:09

4. Hareketi bir türlü kafamda canlandiramiyorum. El ele tutusurken ayni anda nasıl parmakla avuç içi kaşınabiliyor ? :/

22 şubat 2021 12:03

5. sevgilim bana anal istiyorum anlamına geliyo demişti

22 şubat 2021 14:34

6. ben yapardım bunu hiçbir şey demek istemiyorum. o da farkında bile değildir gıdıklanıyordur belki :d

22 şubat 2021 14:34

7. Hiçbir anlamı yok bana göre. Aptal aptal ergenler kendilerince her halta anlam yüklüyor. Bana biri yapmıştı çok alakasız hem de, elini şöyle tutar mısın diyip ben ne yapıyor bu salak diye düşünmüştüm. Sonra bir arkadaşım cinsellikle ilgili bir anlamı var demişti. Demek ki bu salak erkeklere böyle bir hikaye anlatılmış o da gerçekten bir anlamı var sanıp denemiş. Şimdi olsa ne yapıyorsun mal mısın derim direkt.

22 şubat 2021 14:38

8. üç vakte kadar size para vereceği anlamına geliyor.

23 şubat 2021 09:29