eleştiriye açık biri değilim, bunun neyi yanlış?

insanların salak fikirlerini ya da eleştirilerini duymak istemiyorum mesela. ağzı olan konuşuyor niye dünkü çocuğun eleştirisini kabul edeyim? haklıysa amenna başım üstüne, hatta dikkate bile alırım. ama insanlar ota boka laf eder oldu. yanlış mıyım? buyyrun beni eleştirin :)

1. Eleştiriye açık biri değilim / buyrun beni eleştirin. Kaos için buradayım sorusu....

11 ocak 2021 00:00

2. Süslü genel olarak eleştirmeyi bilmiyoruz. Ya da tarafsız bakamıyoruz çoğu şeye bakıyorsum oh başkasına demedigini bırakmıyor. E diyorum sen de böyle yapıyorsun yok ben yapmıyorum. Diye ya da elestiri yapıcı olarak yapılır bizde masalahy yıkıcı olarak yapılıyor. Sonra da ama sen darıldın mi senin iyiliğin için derler bunu doğru yapabilen çok az insan gördüm.

11 ocak 2021 00:04

3. Ben de eleştiriye kapalıyım. Hepsini yanlış, çoğunu da kötü niyetli buluyorum. Bence orta yol sadece çok deneyimli insanların eleştirilerini ciddiye alarak bulunur. Seninle yakın yaş/yaşantıdaki insanların eleştirilerini kabul etmemen yanlış değil bence.

11 ocak 2021 00:05

4. "napim"

11 ocak 2021 00:10

5. eleştiri farklı günlük hayatta her şeye burnunu sokan insanlar farklı.

genelleme yapıyorum ama siz de muhtemelen burada fikir sorup desteklenmeyince millete carlayan sslerdensiniz :d

11 ocak 2021 00:16

6. bende nefret ediyorum biri böyle durduk yere eleştirip laf atınca sanane aq diyorum icimden genelde tersliyorumda zaten

11 ocak 2021 00:23

7. sen de kimseyi eleştirmiyorsan sorun yok bence.

11 ocak 2021 00:31

8. Gayet haklisin. Hayatlarimizi kimsenin yerine ya da kimse icin yasamiyoruz. Elestirmek de kimsenin haddine degildir.

11 ocak 2021 00:43

9. Yakınlarınızın iyi niyetle yaptığı eleştirilere kapalı olmayın tabi değişmek gelişmek istiyorsanız.

Size kendinizi kötü hissettirmek, tartışma anında söylenmiş eleştirilere kapalı olmanız normal niyet ve zaman önemli.

Yok ben böyle iyiyim yanlışlarımı da devam ettireceğim diyorsanız hepsine kapalı olun tercih sizin sonuçta

11 ocak 2021 00:46

10. Haklısın süslü. Ben daha yapıcı eleştireni görmedim. Ya kendini büyük görüyor tavırlarıyla sizi küçümsüyor, ya kıskançlığından ağzına ne gelirse söylüyor. Ya da senin kendinle dalga geçtiğin bir özelliğini diline doluyor bizim insanımız. Bir kere ya ben unutkan bir insanım dedim iş yerinde allahım 2737382638272 kişi unutkansın, sen unutkansın ya, kafayı toplayamıyorsun sen, dur sen unutkansın ben 627262 kere hatırlatayım. O gün son oldu. Burnundan kıl aldırmayan tipe dönüştüm. Her yaptığım doğru bundan sonra. Kimsenin de üzerine vazife değil artık yaptıklarım.

11 ocak 2021 00:56