emircan iğrek'in sevgilisi irem yalçınkaya gerçek mi ?

kız dehşet güzel değil mi sizce de bu kız nasıl oyuncu vs olmamış ya yaş farkı var aralarında ama kıza ben bile düştüm

1. bence de güzel berkcan güvenin sevgilisi falan tırt kalıyo yanında

28 şubat 2023 16:58

2. güzel kız bence de ama 30 yaşında adamın 2001lı kızla ne işi olur iğrenç ya

28 şubat 2023 17:04

3. Gözleri çok güzelmiş kızın ya ne renk diye geçiyor acaba? Ayrıca 2001'li mi ne?

28 şubat 2023 17:26

4. a5 ne gibi zorbalıklar yapıyordu ki kız iyilik meleği gibi duruyor valla

28 şubat 2023 17:42

5. bu kadar güzel olmak nasıldır diye dusunuyorum bazen :/ guzelmiş kız

28 şubat 2023 17:55

6. kız güzel ama bu kadar abartılmasına bir anlam veremedim. abartıldığı kadar güzel değil bence.

28 şubat 2023 18:12

7. umarım bu kadar abarttığınız kişi instadaki iremyyalcinkaya değildir de ben normal bir vatandaş ile karıştırmışımdır. kızlar allah aşkına ya...... biri de göz rengi çok güzelmiş ne diye geçiyor acaba demiş yani yüz bin yıllık yeşil göz? kadıköy'e çıksam yanımdan geçecek 10 kızdan 7'si böyle zaten

28 şubat 2023 18:38

8. Ay tahmin ettiğim kız, bu maybelline new york youtube videosunda Twitter'a falan attığı fotolara göre poğaça suratlı çıktı diye bayağı linç yemişti :d cildi falan güzel ama suratının şekliyle oynuyor(gizlinot: Belki de işlem de yaptırmıştır, bilemeyeceğim ), yani abartmalık bir şey yok.

28 şubat 2023 21:13

9. güzel kız ama var yüzünde bir şeyler, dudak dolgusu bile irrite ediyor artık beni. doğal yüzler görmeyi çok özledim (link: https://www.tiktok.com/@anastasiavthompson/video/6938038287282031874?q=anastasiavthompson&t=1677610237439 şu kıza) bayılıyorum örneğin ama erkoların yürüyeceği tip genelde bu kız.

28 şubat 2023 21:52

10. kizda dudak dolgusu var sadece burun estetigi yok. pelinay igitle beraber videosu var ordan bakabilirsiniz. aurasi yüksek baya güzel bi kiz bence

28 şubat 2023 23:01