en etkili bit şampuanı paranit mi?

kızlar soru başlıkta acil yardım

1. Sampuani bilmiyorum ama 2 sise lavanta kolonyasiyla kurtulmustum ben. 2 saatte bir kafama dökuyodum evdeyken. Yatmadan once de yastiga

24 ekim 2019 02:27

2. Annem biz çocukken bitlendiğimizde gaz yağı sürerdi. 2 saatte hiç birşey kalmazdı. Ama siz sürmeyin çok yakardı ya. Paranit iyidir.

24 ekim 2019 02:41

3. Dostum sirkeyi bocala saçına streç filmle sar. Sonra incce bi tarakla tara. Bit şampuanini kullan. Fakat bunlar sadece olan biti temizler. Sirkelere asla etki etmiyor. Duştan sonrra saçını kurut ve ince ince tutamlarla yuksek isida duzlestir. Sirkeleri sadece yüksek ısı öldürüyor. iki hafta kadar bu rutini takip et bişeyin kalmaz. Çok geçmiş olsun.

24 ekim 2019 09:31

4. Yazmamışım, sirke bi saate yakın kalsın saçında.

24 ekim 2019 09:32

5. Sirkeyi gece buraya yazdığımda döktüm bütün kafama sarıp yattım kızlar birazdan tarayacağım tekrar. Sirke çok zaten onları halletmem lazım bit 2 taneydi :((( yardım edin şu kardeşinize

24 ekim 2019 11:15

6. İlkokulda lisede bitlenme sorununu yaşamış birisi olarak kullandığım hiç bir şampuan işe yaramadı. Hatta halam eczacı en iyi şampuanlardan getirirdi bana. Sinek ilacıyla kurtulmuştum bir de kaynak suyla. Saçım biraz yıprandı ama bitten daha iyidir en azından bakımla falan düzelir. Anasınıfında staj yaparken de hep bit tokası taktım süslü. Kurtulduktan sonra da bit tokası tak en azından bir iki hafta geçen kişi yakınınsa önlem almış olursun.

24 ekim 2019 12:04

7. Sinek ilacının ya da gaz yağının sağlığa bir zararı olmaz drğil mi? Biz de en son gaz yağı almaya karar verdik:(((

24 ekim 2019 13:16