en iyi ipl cihazı hangisi, deneyimleriniz?

merhaba süslüler bir ipl cihazı almayı düşünüyorum, daha önce istanbulda iki defa lazere gitmeme rağmen yüzümdeki tüyler bitmedi, iğneli epilasyon daha kesin seçenek ama şu anda kendim yapabileceğim bir düzen arayışındayım aynı zamanda vücuduma da uygulayabileceğim için. braunun philipsin bir cok modeli var açıkcası pek de anlamadığım bir konu. deneyimleyen süslüler aydınlatırsa çok sevinirim. iğneli gibi kesin çözüm olmayacağını biliyorum benim için ince çıkan ve 2 ayda bir alacağım tüyler de büyük bir artı olur maalesef yüzdeki tüylerim 2 haftada çıktığı için sürekli ağda yaparak yüzümü perişan ettim :(

1. Braun silk expert pro 5. Hem hafif olduğu için kullanışı çok rahat hem de atış sayısı en fazla olan cihaz bu. Gerçi bu kadar atışı bitiremeyiz de olsun.

16 ağustos 2022 03:08

2. İlk süslüye katılıyorum aynı cihaz bende de var düzenli kullanımda gerçekten çok etkili.

16 ağustos 2022 10:52

3. Teşekkür ederim süslüler cihaza bakacağım

17 ağustos 2022 16:04

4. Süslüler bu pro 5nin farklı modelleri varmış sanırım, sizlerin önerdiği hangisi?

18 ağustos 2022 02:06

5. yok aşkım tek makine var, cihaz olarak bir tane var yani hepsi aynı. daha doğrusu şöyle, model farklılığı başlık sayısı çanta jilet vs olarak ayrılıyor. diyelim bir modelde sadece iki başlık var birinde üç başlık var, birinde çanta var, birinde venüs jilet var. yanında verilen aksesuarlar arttıkça fiyat artıyor. benim çok başlığa ihtiyacım yok yanında çanta jilet olmasın gerek yok vs dersen en uygun fiyatlı olanı yani en sadesini al.

18 ağustos 2022 03:52

6. Teşekkür ederim süslüm, ben de diyorum bunların farkı ne ışığı mı daha güçlğ falan boşuna fazladan para verecektim

18 ağustos 2022 13:43

7. yok çiçeğim makine her şeyiyle aynı

18 ağustos 2022 14:34

8. Anonim1 cok tatlısın, burda gördüğüm en tatlı anonimsin hatta. üslubun tatlış hitapların falan :) söylemek istedim

18 ağustos 2022 15:50

9. Sen de çok tatlısın ben de söylemek istedim <333