en iyi kefir markası hangisi?daha önce hiç içmedim?

probiyotik açısından faydalı olduğu için düzenli tüketmek istiyorum. çok fazla marka bar hangisini almalıyım?

1. Altınkılıç. Ancak ekşimsi tatlara alışık değilseniz sade olanlardan önce meyveli ve şekerli olanlardan başlayabilirsiniz.

23 nisan 2023 23:23

2. Laktozsuz içiyorum ben genelde altınkılıç alıyorum. Sadesi meyvelilerden güzel inan. Ben bazen evde varsa muz veya çilek eziyorum içine illa tat istersem. Sade olarak içeceksem de tarçın ekliyorum üzerine çok yakışıyor. İçim laktozsuz kefir de içtim çok sıvıydı kıvamı. altınkılıç daha güzel

23 nisan 2023 23:41

3. Sade kefir alıp içmekte zorlanırsanız içine biraz tuz atmayı deneyin. Tadı ayrana benziyor öyle rahat içiliyor.

23 nisan 2023 23:56

4. Kefire yeni baslayan icin altınkılıç önermem içim veya sek ile basla ve meyvelilerden basla. Biraz damak tadı oturunca sade kefire geçersin süslü sade kefirde de sütaşı çok beğenmiştim altınkılıç da güzel. Ben kefir mayası aldım halamdan kendi kefirimi yapıyorum şimdi damak zevkime göre kedimle beraber içiyoruz.

24 nisan 2023 02:30

5. Sağlık için içiyorsa meyveli şekerli kefirin ne faydası var? Laktozsuz altınkılıç içiyorum süslü. Bazen içine salatalık ve taze nane ekleyip blenderdan geçirdiğim de oluyor, cacık gibi oluyor o zaman

24 nisan 2023 06:23

6. Altınkılıç alıyorum ben de. Yalnız bir şey sormak istiyorum süslüler. 2 günde tüketilmeli diyor fakar benim asla bitmiyor süresi geçiyor o halde içsem bir şey olur mu?

24 nisan 2023 08:46

7. Anonim 7 Google kullanması gereken sensin gibi duruyor. Yulaf glütensiz olduğu için değil, gluten içeren diğer tahıllarla karışmadığını göstermesi için "glutensiz" olarak işaretleniyor ve gluten hassasiyeti üst düzeyde olan insanlar etkilenmemek için bu ürünler almayı tercih ediyor.

24 nisan 2023 09:50

8. Genelde AOÇ veya altınkılıç alıyorum. Daha zor bulunan markalardan da alıyorum.

Tadının ev yapımı ayrandan çok farkı yok, meyveliymiş yok damak otursunmuş hepsi saçmalık. Sağlıklı beslenme modası olmasa yanına yaklaşmayacak insan seçimi bunlar.

24 nisan 2023 10:42

9. Hmmm laf sokman duvara toslayınca lafı dolandırmaya başladın aaaaa ama ne güzel milleti aşağılıyprdun google araştırmayı öğrenin falan

24 nisan 2023 13:00

10. Soruda kefir konuşuluyor.

24 nisan 2023 13:19