en iyi ugg muadili f/p açısından?

kızlar önerebileceğiniz bir marka var mı benim memnuniyet oranı yüksek olarak gördüklerm pegia nişantaşı shoes bunları kullanıp memnun olan varsa da yazabilir

1. pegia üç yıl aralıksız giydim hala yeni alınmış gibi. Başka bir model daha aldım bu sene ordan

5 şubat 2024 10:37

2. pegia'yı satan deri marketten pegia değil ama cool moon bot aldım geçen sene, aşırı aşırı kaliteli süslü. kansızlık var bende elim ayağım hiç ısınmaz. ayaklarımı kışın üşütmeyen tek bot bunlar oldu. sıcacık tutuyor, içinin yünü mis gibi. kaliteli de, yamulmadı çok giymeme rağmen. pegia'yı da arkadaşım yıllardır kullanıyor o da memnun epey.

5 şubat 2024 11:18

3. Ben de pegia diyorum. Bu kış aldım aldığımdan beri ayağımdan çıkarmıyorum. Gerçek deri olduğu için giydikçe yayılır falan diyordum ama o bile olmadı şekli hala ilk günkü gibi. İçi zaten koyun yünü dolayısıyla aşırı sıcak tutuyor hiç üşümedim.

5 şubat 2024 12:16

4. ben pegia'yı marjin'den ugg muadili aldıktan sonra duydum. marjin daha uygun fiyatlı sanırım, ben memnun kaldım, üşütmüyor ayağımı ama sıcacık da tutuyor diyemem. bütçeniz varsa pegia deneyebilirsiniz hakiki deri olduğu için.

5 şubat 2024 12:26

5. Pegia demeye geldim, yazın kavurucu gününde bile evde çorap giyme ihtiyacı hisseden biriyim ayaklarım asla ısınmaz ama pegialarla en soğuk havada bile asla üşümüyorum. Umarım bu kaliteyi hiç bozmazlar ya 2-3 tane daha alasım var öyle sevdim.

5 şubat 2024 12:41