en kötü first date anılarımzı yazalım ?

selam kızlar ilk buluşma biliyorsunuz ki epey önemli. her seferinde de iyi geçmiyor maalesef. aklınızda kalan kötü date anılarınız var mı. benim mesela instagramdan tanışıp aylarca konuştuğum çocuk. ilk buluşmadan sonra beni beğenmemiş olacak ki ghostlayıp instagramdan silmişti swh.

1. Sırasıyla-> Date'in bayağı güzel geçmesi. Flört kişisinin Kendisinin de bunu belli etmesi. Ama sonra hiç bir şekilde iletişime karşılıklı olarak geçilmemesi. Sonradan, benden iş çıkmayacağını düşünüp başka bir flört yapıp onunla takıldığını anlamam. Ama bunun yanında adamın, yeni flörtünün yanındayken bile bariz şekilde beni göz hapsine alması (uzun uzun inceliyordu ben bakmamama rağmen) ama tek kelime iletişime geçmemesi.

Bi first date deneyimimin ucu bu şekilde bomb*k bir yere çıkmıştı.

22 haziran 2022 23:17

2. A2 Kahkaha attım ahahah kusura bakma

22 haziran 2022 23:24

3. linkedinden yazan biriyle gorusmustum, illa da yemege cikalim demisti ve beni esnaf lokantasina goturmustu. muhabbeti sadece paraydi ve asiri bunalticiydi.

22 haziran 2022 23:31

4. A3 e benzer zamanında Facebook'tan tanıştığım biriyle görüşmüştük ve fotoğraftaki çocuk ile yanıma gelenin alakası yoktu. Çocuk o kadar kısa o kadar fotoğraftan farklıydıki aşırı hayal kırıklığına uğramıştım bir kaç gün sonra görüşmek istemediğimi söyleyip bitirdim.

Birde mezun senemde türkiye derecesi ilk 100 olan biriyle tanışmıştım acaba çok mu zeki falan diye merak etmiştim istek atmıştım kabul edip bir süre sonra mesaj attı biraz konuştuk görüşmek istedi görüştük cirkindi ama cidden öz bakımıda sıfırdı saçları uzun dişleri sapsarı neden tr dereceli olduğunu o zaman anladım bir daha görüşmedim

22 haziran 2022 23:46

5. Yemek yemeğe gidecektik. Ankara da güzel kafeleri olan bir avm ye gittik. Yemek katına çıkıp burger king yemiştik :( yemekten sonra kahve bile içmeden dağıldık

22 haziran 2022 23:47

6. İnternetten biriyle tanıştım adamla telefonda 3 4 hafta görüştük buluşalım dedik nasılsa aynı memleketteniz ama o uzakta yaşıyor işi gereği neyse bayrama geldi. Adam başladı mı benim eski sevgilim becerikliydi benim eski sevgilim mavi gozluydu aynı evde yaşıyorduk yok bilmem ne. Kendimi zor tuttum başkası olsa kalkıp giderdi. Hesabı da odettim kalktım gittim. Ruh hastası dolu etraf ya.

23 haziran 2022 00:09

7. bundan 10 sene önceydi lise 3e gidiyodum o zamanlar ve giyim tarzım henüz oturmamıştı ama yine de tayt-tişört giyip gitmiştim fena da değildim ahahaa flörtüm crocs giyip gelmişti. inanılmaz yadırgasam da olabilir diyip üstüne düşmedim. sonra bi kafeye oturduk ama nezih güzel bi yerdi. crocsu çıkarıp yere vura vura içindeki tozu toprağı silkeledi, sonra da eliyle ayağının altını temizlemişti ahahahah ya gözümün önüne geldi yine o sahne, yemin ediyorum travma. ıslak mendil vereyim mi dediğimde de çamur olur gerek yok demişti. korkunçtu gerçekten ya. daha kötüsünü yaşamadım

23 haziran 2022 00:22

8. Bundan bi 4 sene önce biriyle tanıştık sohbet muhabbet güzel gidiyor. ilk buluşma için ikimizin de sevdiği birinin konserine davet etti kabul ettim. Neyse görüştük adam sanırım beni beğenmedi bir yerde oturduk 1 saat kahve içtik konseri başka zaman hallederiz işim var benim dedi, beni evime kadar bile bırakmadı durağa götürdü arabasıyla çekti gitti bir daha da yazmadı haksjahsjsja :d fotolarıma şop falan yapmıyordum neysem oydum gayet de bakımlı saçına makyajına özen gösteren bir kadınım ama demek ki beğenmedi napalım saygı duydum ben de hahahahshah

23 haziran 2022 00:42

9. Anonim 11 şok içinde okudum... Allah bildiği gibi yapsın rezil herif. Ben de eski sevgiliye tercih edildim yabancı biri tarafından kaldı ki siz pek hoşlanmıyormuşsunuz bile aksini düşünemiyorum çok daha kötü olurdu. Allah eski sevgilisini unutmadan kız peşinde koşanları bildiği gibi yapsın

23 haziran 2022 01:05

10. Ay kusura bakmayın aşırı tetiklendim anonim 11 anlatınca sjsj of resmen irkildim durduğum yerde

23 haziran 2022 01:07