enes batur'un son olayları hakkında ne düşünüyorsunuz madde mi kullanıyor kafayı mı yedi yoksa narsist mi ne tam olarak hadi kritik edelim?

1. her şeyi erken ve hızlı yaşamasından kaynaklı psikolojisi bozuldu, hayatta elde edemeyeceği tek şey eski sevgilisi Başak kaldı. Bu sebeple evlenecek olmasına kafayı yedi.

25 ağustos 2025 20:06

2. Kafayi yedi iste dumduz bide etkilesim derdinde gibi de . Kiz hayatini yoluna koyunca boyle kuduruyor klasik toksik

25 ağustos 2025 20:09

3. Bana madde ve psikoz gibi geldi başak'ı sevdiğine inanmiyorum sadece onun uzerinde bi etkisi olduğunu dusunuyordu o da bitti diye kuduruyo sanki

25 ağustos 2025 21:26

4. Madde kullanıyo zaten. Kendisi de itiraf etmişti hatta bir dönem hastaneye falan yatmış, ama sanırım tekrar başlamış kafası yerinde değil belli ki

25 ağustos 2025 22:08

5. Çocuk hacklwnmiş olabilir mi? Bana çok saçma geldi. Yani çok ergence.

26 ağustos 2025 00:50

6. Hacklenme filan yok, basaki ben ünlü ettjm şimdi neden benim yasimi tutmuyor da evleniyor derdinde

26 ağustos 2025 01:15

7. Hatırlanmak için de kullanıyor olabilir bu durumu. Bilmiyorum hala youtubeda populer mi ama

26 ağustos 2025 01:16

8. Bilmiyorum diğer paylaşımlarıda alakasız ve saçma geldi bana.

26 ağustos 2025 01:24

9. "Başağı aldattım sanırım ama o kadar boş muhabbetki evlenip evlenmemesi yalanı gibi sürünüyor, ama ayrılmak istemeyince erkeğin duygularınıda sömürmeyin kızlar ama ondan öncesi de voldemorttu veya başka bir kız sosyal medya bebesi olmayın onlar yaramaz ve…"

26 ağustos 2025 01:50

10. Ya onun ya benim Türkçe a0 nsjdjs