ensedeki bebek saçlarına lazer yaptıran var mı?

vallahi neredeyse kulağımın altına gelecek. bebek saçı olarak rahatsız edici bir yayılmışlıkları var, saçımı toplamak istemiyorum resmen. buraya lazer yaptırılır mı? veya yaptırıp sonuç alan var mı?

1. Bence yaptirilir. Ben simdilik agda yapiyorum

4 mayıs 2020 22:59

2. Soruya kaynak olacak ama arttırıyorum, hem enseye hem de alnı darlaştıran bebek saçlarına yapılır mı?

Braun'un ipl cihazını aldım daha yeni ama göze yakın bölgelere uygulamayın diyor. Var mı bilgisi olan?

4 mayıs 2020 23:08

3. Acilin maymun geldi djdjdjd bebek saca yapmıyorlar yani tavsiye etmedi ama enseme yaptırıyorum.suslu hatta en iyi sonucu ordan aldim sjsjdnd

4 mayıs 2020 23:09

4. sanırım yarayan kanamız bu dhkjshkfs anonim 3 ensende yaptırdığın saçlar bebek saçı gibi mi yoksa saç gibi mi normal?

4 mayıs 2020 23:16

5. Suslu ensem cok ama cok killuydi uzun kıllar ama minik sac givi dusun hani

Sacimi toplayamiyidum oyle düşün. Galiba senin dediğin yerden bahsediyorum ben de . trasladi kiz ilk başta sonra aldı hatta kendisi de diyo en iyi burda çözüm.oldu diye suan ensemi şöyle dusun saç ve gercekten bebek tüyler (saç mi kıl mi olduğu anlaşılmayan degil evet saç bu dediklerimiz dndjdj) var sadece

4 mayıs 2020 23:24

6. Ben ensemddki tüyleri kendim alırken yanlışlıkla hep saçlarımı almışım böyle yapa yapa saçlarım ensemde birikti ve oraya lazer yaptırdım.

1 seans yaptırabildim(corona:(( ),şuan ince şekilde çıktılar ama eskisinden iyidir.devam etsem çok güzel sonuç alırdım bence.

Ama benimkiler dediğim gibi bildiğiniz kalın köklü saçtı

4 mayıs 2020 23:58