epilasyon sonrası bıyık bölgesi kararması?

kızlar ben pazartesi günü lazer epilasyon yaptırdım bıyık ve favori bölgeme. işlemden önce kız jilete benzer bir aletle bıyıklarımı alıp öyle atış yaptı. hemen ertesi günü sakal gibi çıktı bıyıklarım resmen kapkara. şu an tüm erkekleri kıskandırabilecek bi bıyığım var. cidden niye böyle oldu anlamadım daha önce başına böyle bir şey gelmiş olan var mı? acaba çok yüksek ısı mı verildi. işlemden sonra dışarda dolaştım birkaç saat ama hava çok güneşli değildi. güneş lekesi mi oldu lazerde hata mı yaptılar emin olamıyorum. esmer tenliyim ve atış yapılan cihaz alex bu arada

1. Süslü benim lazere gittiğim yer yüz için pek önermemişti lazeri, iğneliye yönlendirmişlerdi sırf bu yüzden. Güneşten olsa deriniz kararırdı, sizin doğrudan tüyler kararmış. İğneli epilasyonu bir düşünün derim.

7 temmuz 2021 22:38

2. Zaten bir daha asla buraya gitmem süslü çok sinirlerim bozuldu. Keşke iğneliye başlasaydım ben de

7 temmuz 2021 22:39

3. Neyse olan olmuş artık, kısa zamanda düzelir umarım.

7 temmuz 2021 22:46

4. A3 bu 3. Seansım bıyıklarıma. Benim de ilk kez oluyor, daha önceden makineyle almamıştı işlem yapan kız. Acaba o yüzden mi oldu diye düşünüyorum

7 temmuz 2021 23:19