erkek arkadaşımın bu söylediğinden ne anlamalıyım?

kızlar 5 yıllık uzun bir ilişki. bir iki aydır da sorunlarımız vardı. çözmeye çalıştıkça daha çok sorun edindik. aslında çözülmeyecek şeyler de değildi ancak olaylar büyüdü diyebilirim. bu süreçte de görüşemediğimiz için iyice arap saçı oldu. en son telefonda tartışıyorken ikimiz de çok sinirlendik. ben konusmak istemiyorum deyip kapattım. 5 dk sonra beni arayıp bu ilişkiyi bitirmeli miyiz diye sorgulamaya başladım bence bu süreçte iletişimde olmayalım çünkü sadece kavga ediyoruz, her şey bitip rahatça görüşebildiğimizde oturup konuşuruz bitecekse bitiririz dedi. yani aslında çok net ama sanırım hala bir teselli arıyorum. bana netçe bu ne demek olur söyleyin de kendimi hazırlayayım. hiç böyle bir çıkış beklemiyordum açıkçası ne düşüneceğim şaşırdım.

1. "Bir süre konuşmayalım eğer o sürede eksikliğini hisseder, özlersem ilişkiye devam edebilirim ama daha rahat ve huzurlu hissedersem bitirmek isterim"

9 haziran 2020 17:38

2. Iliski bitmis onun icin ama 5 senenin hatrina en azindan yuzyuze konusup ayrilalim diye oyle bir sey soylemis.

9 haziran 2020 17:43

3. süslü belki tartışmalardan bunalmıştır, aklındaki soru işaretlerine şu anda yanıt bulamıyordur. ama yüz yüze görüşene kadar konuşmayalım demesi hoş değil kimse kimseyi belirsizlik içinde bekletmemeli. biraz yalnız düşünüp sakinleştikten sonra konuşmak varken üstelik.

9 haziran 2020 17:48

4. Teşekkür ederim hepinize :) yani böyle fevri çıkışlar yapan biri asla değil ayrılmak bitirmek vs cümle içinde bile kullanmaz o yüzden bunu söylediğini duyunca yüzyüze konusup bitirmek istiyor diye düşündüm. Ancak beni böyle bir belirsizliğe itmesi de can sıkıcı açıkçası. Neyi bekliyorum kim bilir ne kadar bekleyeceğim? 1 hafta olacak okey bekliyorum ama bir noktada ben de yeter artık diyecek gibiyim bu gidişle.

9 haziran 2020 17:54

5. burnundan getirmişsin çocuğun sal artık da rahat etsin