erkek arkadaşımın hediyemi beğenmemesi?

mutlu yıllar öncelikle herkese. 8 yıllık erkek arkadaşımla güne hediye kriziyle basladik. kendisi son zamanlarda antidepresanini azaltmaya gitti ve cok iyi hissetmiyor. bana sürekli kıyafetlerinden sikildigini, kendisini hic beğenmediğini söylüyor. ben kötü hissettiğim günlerde güzel bir kombin yapınca modum yükseldiği icin ona güzel bir kot ve kazak aldım. ek açıklama olarak 8 yıl icinde üstüne daha fazla düsünülmüs veya daha büyük çok fazla hediye de aldım. dün hediyeyi verince çok beğendiğini söyledi, giydi ve bir ev partisine gittik. tüm arkadaslarımızdan kombini icin iltifat aldi. sabah kalktık ve bana inanilmaz tripli davranmaya başladı, az önce sebebini sorunca da hediyemin çok kötü oldugunu ve ancak hic tanimadigim birine bunu alabileceğimi onu hic tanimadigimi söyledi. ona neden böyle bir şey aldigimi anlatmaya calissam da tartışma giderek daha da büyüdü ve asla karşı bir fikir kabul etmedi. yilini berbat ettigimi söyledi daha ilk günden. ben hem sasirdim hem kafam karisti. ben hediyeyi kendim çok beğenmiştim, kendisi de beğenmiş gibi tepki verdi zaten dün. kendi adıma düşünüyorum yıllar icinde benim de beğenmediğim hediyeler oldu ancak asla böyle bir tepki vermedim. epey kirildim ama o da çok kirildigini söylüyor hediyeden kaynaklı. siz nasil yorumlarsınız bu durumu? haksizsin harbiden kötü bir hediye derseniz ona göre gönlünü geri alacağım.

1. of keske trol olsa. su an zaten saglikli bir ruh halinde degil ama bu kadar gecmisin üstüne gelince bunlar bu adamla ugrasilmaz deyip birakamiyorum, bana cok dogru gelmiyor

1 ocak 2025 18:27

2. o bana panduf almis mesela. tatli bir hediye, ben de kendisine almistim 2-3 sene önce ama bu üstüne asiri düsünülmüs der miyim demem. bu durumda o da belli ki beni cok tanimiyor cünkü ben ev icin kürklü sicacik bir panduf almistim zaten bir bucuk ay önce. cok sinirim bozuldu arkadaslarima da anlatmak istemiyorum kusura bakmayin

1 ocak 2025 18:29

3. Ay bu ne böyle? Sen direkt derdine yönelik bir sey almissin ve iltifatlar edilmis kendini iyi hissetmistir o isi gitmis panduf mu almis? Ustelik sen yeni almissin yani once kendine baksin da öyle trip atsin prenses.

1 ocak 2025 18:35

4. Ben hayatta uğraşmazdım. Hediye beğenilmese bile bu şekilde tepki verilmez allah'ın görgüsüzü, beğenmediysen niye dün beğendiğini söyledin ve hemen giydin yalancı, panduf da dünyanın en iyi hediye fikri sanki amk, der siktiri çekerdim.

1 ocak 2025 18:38

5. süslüm ben 1 yıllık sevgilimle ilişkimden emin değilim bu düşünceler kafamda büyüdü büyüdü son 3-4 haftadır. bu ilişkiyi 2025'e taşımak istiyor muyum düşüncesi sürekli kafamdaydı haftalardır. yeni yıla girerken hepimize yeni bir ben, yeni bir hayat, yeni tercihler enerjisi geliyor ya beni de o atmosfer etkiledi açıkçası inkar etmiyorum yeni yıl gazının etkisinde kaldığımı. neyse geçen ay bu düşünceler içinde iken doğum günüm de vardı sevgilim bana tüm doğum günüm için çok iyi bir organizasyon yaptı, ince düşünülmüş 4 farklı hediye verdi, bi tanesinden pek hoşlanmadım ve resmen diğer düşüncelerin etkisi altında kaldığım için sırf bu beğenmediğim hediyeden hır gür çıkarıp burnundan getirip kendimden soğutsam mı diye düşündüm. ama bunun çok çirkin olacağını düşünüp asla böyle bir şey yapmadım ama bu aklıma gelmesini engellemedi gördüğün gibi. bana sevgilin tam olarak bu gelgiti yaşıyor ve benim aksime aksiyon da alıyor gibi geldi. yani birden ayrılık konuşması gelebilir ona yol yapıyor sanki

1 ocak 2025 18:38

6. hepsinde ayni cumle. of keske trol olsa.

1 ocak 2025 18:44

7. a6 size bunun gercek olmadigini düsündüren sey ne tam olarak? basima sacma sapan bir olay gelmis ben mi haksizim diye burada anonim olarak sormak istedim, yeterince kötü hissediyorum zaten. ben de hediyenin bahane oldugunu ve bu iliskiyle sorunu varmis gibi hissettim. bu süphemi dogrulayan bir cevap da geldi zaten. kendimce durumu tartayim da ona göre tepki vereyim istiyorum. durum gercek olamayacak kadar kötü diyorsaniz haklisiniz da ne yazik ki benim icin gerceklik su an bu

1 ocak 2025 18:56

8. kocama bu sene ihtiyacı var diye kazak ve bere aldım,  beğenmekten teşekkür etmekten bir hal oldu. hediyeyi verdiğimden beri aldığım kazağı giyiyor sadece :d

özetle senin sevgilin 8 senenin sonunda seni cepte görmeye başlamış. bir balans ayarına ihtiyacı var belli ki süslüm

1 ocak 2025 19:29

9. Beğenmediyse niye giymiş, iade değişim yapardı

Dün aklı nerdeydi

Sorry baby ama dün parti de ne olduysa ayrılmaya karar vermiş

Erkeklerin kafası bu kadar bahane üretebiliyor

1 ocak 2025 22:37

10. A9 a katılıyorum maalesef ya. Bir de antidepresan mevzusu problem yok bu kadar dengesiz insanla çok zor

1 ocak 2025 22:46