erkek arkadaşım sevişirken aşırı terliyor yorgan çarşaf sırılsıklam oluyor ?

sürekli çarşaf değiştirmekten bıktım napcam ben. kilolu değil bu arada ama o sırada aşırı terliyor :(

1. Of benim de eski erkek arkadaşım böyleydi sjdjdjdk önsevişmede bile sırılsıklam oluyodu, çok sıcak yaaa falan diyorum diyo ki yoo, ama şıpır şıpır suratı:(djdjdkdk seni çok iyi anlıyorum süslü, sevişeceğiniz zaman kombiyi falan kapat soğuk bir ortam olsun

14 aralık 2019 01:07

2. Yaa yazın sorun değil ama kışın yıkasam da hemen kurumuyor. E her gün yorgan da yıkanmaz vallahi yoruldum

14 aralık 2019 01:11

3. Her gün demekk😏😄

14 aralık 2019 01:46

4. Süslü çok mu efor sarfediyor acaba :d Bazen benim hareket edesim gelmiyor, süreci tamamen erkek arkadaşıma bırakıyorum, o zaman o da çok terliyor ama kontrol bendeyken terlemiyor öyle.

14 aralık 2019 01:54

5. (bkz: Teoman-terlemeden sevişenler)

14 aralık 2019 02:10

6. Her gün diye lafın gelişi dedim süslüler ya jdjndndnd tabi ki her gün değil ama galiba bıktım bu ter olayından ondan abarttım sanırım her gün diyerek 😅

14 aralık 2019 02:31

7. bazı insanlar çok terliyor yapacak bir şey yok.

14 aralık 2019 02:33

8. Anonim 7 kontrol bendeyken o kadar olmuyor tabi ama sen terleme dur ben yapıyım da diyemiyorum bunun için 😅

14 aralık 2019 02:38

9. Benim eski erkek arkadaşım da çok terlerdi resmen yüzünden akacak kadar ama yapılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum yorgansız falan sevişin bir de ben rahatsız olmuyordum takılma çok detaylara hahshs

14 aralık 2019 09:01

10. Öncelikle yorganı devre dışı bırakmanız gerekmiyor mu sizce de