erkek için deniz ismi tek başına güzel mi ?

yoksa özgür deniz ya da deniz özgür daha mı iyi ? soyadım da 5 harfli bu arada uzunluk olarak merak edecekler için. bir de başka tavsiye varsa açığım sadece arapça , din ya da ülkü çağrıştıracak isimleri istemiyorum. 1 ay kaldı bi el atın kızlarrrr

1. Özgür deniz çok güzel bi isim ve abimin inanılmaz kolay bi hayatı oldu, oldukça yakışıklı ve hep el üstünde tutuldu. Abimin adı olmasa ben de koyardım.

Adı ne olursa olsun talihi güzel, ömrü sağlıklı bereketli olsun <3

10 mart 2025 08:24

2. Tek başına özgür koy diyorum özgür deniz komik deniz özgür de zorlama oluyor bence. Erkeğe denizdense özgür daha çok yakışıyor.

10 mart 2025 08:50

3. Deniz ismi kötü değil ama dünyanın en düz ismi. Herkeste de var. Orijinal olsun istiyorsanız koymayın, garanti olsun diyorsanız garanti herkesin sevdiği bir isim

10 mart 2025 09:07

4. Orijinal olsun diye saçma sapan isimler koyacağınıza deniz koyun geçin. Kimse sikkosu diye kimsede olmayan bir ada sahip diye farklı bir insan olmuyor. Kimse düşündüğünün yarısı kadar bile orijinal değil

10 mart 2025 09:31

5. Özgür deniz çok güzel bir isim ama aynı zamanda  çok popüler bir tiktok fenomeninin de ismi. Ben çocuğuma bir fenomenden kopyalanmış duran bir isim verirdim ya da vermezdim kararsız kaldım...

10 mart 2025 10:50

6. bence deniz de özgür de ayrı ayrı çok güzel isimler. ama birlikte koymazdım çünkü ben çift isimden hiç hoşlanmıyorum ya, çift ismi olup ikinciyi sildirmiş birisi olarak söylüyorum hem boşa dert hem de yalnızca ad soyad kombinasyonu ad ad soyad kombinasyonundan bence daha şık duruyor.

10 mart 2025 12:10

7. hayatim boyunca ismim deniz olsun istemisimdir, gordugum tek erkek deniz cok basarili biri. kiz olan da cok ucari, hayalperest biri

10 mart 2025 14:38