erkekler ilişkinin hangi evresinde bağlanır sizce?

yani erkekler genelde dış görünüşe göre hoşlanıyorlar ama sonuçta çok fazla kişi var güzel olan. birine aşık olmaları ve bağlanmaları nasıl oluyor, ben aşkın çok uzun zaman tanıyarak olacağını da sanmıyorum o sevgidir bence. siz ne düşünüyorsunuz, biraz konuşalım mı?

1. bence kadınlardan çok önce bağlanıyorlar. belki ilişkinin başlarında. normal bir adamsa yani gelgitli değilse zaten aşık olmadığı güzel bulmadığı birileri ile çıkmıyorlar. bu yüzden çabucak oluyor bağlılık. cinsellik de başladı mı tamamlanıyor.

3 ağustos 2019 00:01

2. yani cinsel uyumla ilgili haz verme/alma dengesi ile ilgili kafalarındakı şeyler netleştiğinde.

3 ağustos 2019 00:02

3. Ama benim demek istediğim uzun süreli bağlılık. Eğer cinsellik başta yaşanırsa uzun süreli bağlılık olmuyor mesela.

3 ağustos 2019 00:03

4. o kişisine bağlı bence. amacı sadece cinselliktir o zaman uzun sürmüyorsa... başta da yaşansa sonda da yaşansa amaç cinsellik değilse size aşıksa cinsellik sadece onun soru işaretlerini giderir. erkekler için aşık olduğu kadını mutlu etmek bu konuda sorun yaşamamak çok önemli bence.

3 ağustos 2019 00:08

5. O kadar zamandan sonra olmasını kastetmedim ben.. hani en erken ne zaman bağlanıyorlar onu konuşuyoruz. Yani ilk ne zaman aşık olunur, 1 senede çoktaan aşk olmuş oluyor zaten.

3 ağustos 2019 00:09

6. İlişkinin dinamiğine, kişilerin karakterlerine göre değişebilecek bir şey bu. Bir zamanı ya da matematiği yok.

Ben ilişkilerimde hep bağlanılan taraf oldum. Neye, neden ve ne zaman bu kadar bağlandılar en ufak bir fikrim bile yok.

3 ağustos 2019 00:10

7. Bir erkeğin amacı kişiye göre çok değişiyor aslında ve ben bunun süreyle ilgili olduğunu gördüm. Yani çok erken yaşamak kesinlikle başka yöne götürüyor.

3 ağustos 2019 00:10

8. 3 uzun ilişkim oldu bu zamana kadar( en kısası 2 yıl) 3. Sü ile evlendim. Diğerleri beni terketti. Şunu söyleyebilirim ki erkek sizden daha iyisini bulamayacağını düşündüğü an bağlanıyor bence. Bulacağına aklı keserse de bulana kadar devam edip ayrılıyor.

3 ağustos 2019 01:09

9. Anasıyla tanıştırmaya karar verdiği an.

3 ağustos 2019 01:23

10. anonim 5 dogru soyluyor. iliski isi erkeklerde daha cok daha iyisini bulup bulmama odakli. daha iyisinden kasit genelde daha guzeli. kadinlarda da bir yerde oyle. sorunuza cevap olur mu bilmiyorum, ama cogu yerde erkeklerin kadinlara iliskide ilerledikce baglandigini, kadinlarinsa en basta baglanip sonralari daha gevsedigini okumustum. eski erkek arkadasim da konusurken iliskimizde ilerledikce onun icin daha onemli hala geldigime dair bir cumle soylemisti.

3 ağustos 2019 02:43