erkeklerde 1.75 boyu kısa bulur musunuz ?

1. çok uzun değil ama ben de kısa olduğum için (158 cm) sorun etmeyeceğim bir boy. uyumlu görünürüz. ama benim ideal erkeğim ort 185 civarı boy, az kaslı, kılsız bir vücut. 186 sınır bu arada. 190küsür biriyle de takılmıştım eh yani bu kadar boy farkı fazla gelmişti.

14 şubat 2024 15:21

2. bulurum çünkü ben 173üm  zaten

14 şubat 2024 15:23

3. kisaaaaaaa. simdi gelip turkiye standartlari zart zort diyecekler 170 kocalarini aklamak icin. k i s a. 180 alti kisadir. 180-185 arasi normaldir. 185 uzeri erkek uzundur

14 şubat 2024 15:24

4. Kısa tabii 180 altina kisa denir bence de.

14 şubat 2024 15:27

5. benim boyum 1.68, boyunun 1.74 olduğunu iddia eden erkekten uzun duruyordum. topuklu filan da giymediğim halde... nasıl başardığımı hala anlamam, bende bir soru işareti olarak kalmıştır. boyu yalan değil bu arada, çok yaklaştığımızda benden azıcık uzun olduğunu anlayabiliyordum ama her halükarda uzaktan bakan beni uzun zanneder. lisedeyken aynı durumu başka bir erkek de fark etmişti. yani erkekler, yakın boydaki kadınlara kıyasla -ki bizim aramızda 6 cm vardı, öyle 1-2 cm de değil- kısa duruyorlar, anlayamadığım bir şekilde. erkek olmanın en kötü yanı, boyun posun onlara çok lazım olması bence. ne kadar uzun olsalar da kötü durmuyor, kısa oldu mu çoğu kadını itiyor direkt maalesef.

14 şubat 2024 15:41

6. a6 cunku o erkeklerin govdeleri/bacaklari kisa boyunlari uzun oluyor, futbolcu vucudu. ayrica 185 alti hicbir erkek boyunu dogru soylemez zaten 173tur 175e yuvarlar, 178dir 180e yuvarlar. benim bu konuda cok travmam var boyum 176 bulustugum gorustugum adamlar guya 183 falan ama benden tas catlasin 2-3 cm uzun oluyorlar 😔

14 şubat 2024 15:52

7. Ben 1.72 olduğum için erkekte 1.75i kısa bulurum. Üstte de dendiği gibi bir erkek 175 im diyorsa 165den biraz yukarıdır. Bizim de sanki gözümüz yok ki söylüyorlar ya aşırı komik.

14 şubat 2024 15:57

8. a3 süslüm sana sabırlar diliyorum, maşallah, çok güzel boyun varmış. ben 1.68 olduğum halde ben bile sokaktaki erkeklerin çoğundan uzun gibiyim uzaktan bakılınca. senin için çoook daha da zor olduğunu tahmin ediyorum :( avrupalı filan bulmaya çalış bence, senin boyu boyuna olacak erkekler bu topraklarda pek yok :/ bu arada dediğin mantıklı geldi, benim de onların tam tersine yapı olarak bacaklarım ince uzun, gövdem kısa. o yüzden gövdesi uzun, bacakları kısa olan, tam tersim vücut yapısındaki 1.74 -.175 erkeklerin yanında onlardan uzunmuş gibi durmamı anladım şu an. bir dahakine dikkat edeyim bu orana, sağ ol :D

14 şubat 2024 15:59

9. boyum 163 oldugu için bulmam, ama boyum 175 diyen erkek 170tir, gerçekten 175 olsaydı 180im derdi :D

14 şubat 2024 15:59

10. Boyum 161 bot falan giydiğimde 176'yım diyen erkekle aynı boyda gözüküyorum

Ortalama bir boy diyorum yine de sınır :d

14 şubat 2024 16:04