erkeklerin bileklerine taktıkları toka ne anlama geliyor?

sevgilim takıyor. neden takıyorsun kimin bu diye sorduğumda hoşuma gidiyo ablamdan aldım falan dedi. ona hiç söylemedim ama kafamda kurdum süslüler:d benim bildigim sevdiginin tokasını falan takarsın ya..

1. Evet ben de hoşlanma döneminde taktiklarini falan gordum.Bileklik falan mı alsaniz

20 ekim 2019 14:53

2. Siz doğru biliyorsunuz. Sevgilim benim tokamı takıyor. Acaba anlamını mı bilmiyor? Bir konuşsanız. Madem takmaktan hoşlanıyor,sizin tokanızı taksın. Ablası ne alaka?

20 ekim 2019 15:23

3. Belki uzun zamandır takıyordur.yani çıkar benimkini tak mı diyeceksiniz?

20 ekim 2019 15:46

4. benim sevgilim takiyor hic tuhaf bir durum oldugunu da dusunmedim, sevgilim var tokasi o ayrica. sevgiliniz bari sizin tokanizi taksa soru sahibi biraz sacma bir durum olmus.

20 ekim 2019 16:03

5. Güzel fikir. Benim tokamı taksa kangren olur.. üzdü..

20 ekim 2019 16:29

6. Kızlar yeni sevgili sayılırız. Uzun zamandır var bileğinde.. bi sinirlerim bozulmadı değil. Bi ara şakayla karışık çıkarsana ne alaka dedim seviyorum ya niye ki falan dedi. Bi daha da konusunu açmak istemiyorum. bu arada yaşı da 25

20 ekim 2019 16:42

7. O Toka ablasının değil, eminim ama ispatlayamam

20 ekim 2019 16:46

8. Wow sevgilim var tokası mı 27 yaşındayım ve ilk kez duydum

20 ekim 2019 17:02

9. Kore dizilerinden falan mı öğreniyorsunuz bunları

20 ekim 2019 21:56

10. Süslüler yıkıldım şuan... baska ihtimal gercekten yok mu toka sevgili mi demek yani. İlk defa böyle biseyle karsılasıyorum.. ona gore cıngar cıkartıcam

20 ekim 2019 21:56