erkeklerin geç olgunlaştığını düşünenler?

olgunluktan kastınız nedir? 20 yaşında neyi yapmayan adam 30'unda yapar hale geliyor? bir çok soruda görüyorum sürekli erkekler geç olgunlaşır tarzı ifadeler, ne kastediyorsunuz tam olarak? yaş elbette insanı olgunlaştırır ama bazı şeyler de karakter meselesi bence.

1. genelde erkeklere bebek gibi davranılıp küçük yaştan beri kadınlara nasıl davranması gerektiği, sorumluluklar gibi şeyler işlendiği için böyle. koca koca adamlara bile bebek gibi davranıyor çoğu anne ama kız çocuklarına böyle davranmıyorlar. sebep bu yani, geç olgunlaşır demeleri de bu yüzden. ki bence büyüyünce de çocuk gibi kalıyor illa bir yanları o ayrı. tabii ki bu bir genelleme, herkes böyle yetişecek diye bir şey de yok.

12 mart 2022 16:47

2. Düşünebilmeyi. Kısmen daha mantıklı, tutarlı, ince, sağlıklı Düşünebilmeyi. 20 yaşında çocuklar zaten daha. 30 yaşında da ergenlikten çıkıyorlar.

12 mart 2022 16:57

3. bazı şeyler değil, her şey karakter meselesi desem... çevremden çok örnek verebilirim, liseden bildiğim hayırsız erkek arkadaşlarımın hiçbiri de sonraki yaşamlarında doğru düzgün adamlar olamadı; evlenseler de ayrıldılar, bir dikiş tutturamadılar vs. veya sürekli aldatan bir adam, evlendi diye bu huyundan vazgeçmiyor. bana göre "insan yedisinde neyse yetmişinde de odur", "erkekler geç olgunlaşır"dan daha geçerli bir söylem.

12 mart 2022 17:29

4. pickmelerin erkeklerin paşalığına bahane uydurmak için uydurduğu bir şey bu, yoksa geç olgunlaştıkları yalan. erkekler öyle ince düşünebiliyor ki aklınız şaşar. yapabildikleri şeyleri yapamıyormuş gibi gösteriyorlar ki siz yapın. bir şeyi yapmadıklarında pickmeler "düşünemiyor" diye ona bahane üretiyor ama aslında adam yapmak istemiyor hepsi bu.

size hava kararmadan evde ol denirken onlar erken yaşta feleğin çemberinden geçiyor, her şeyi deneyimliyorlar. bütün eksiklikleri için bahane üreten pickmeler varken, üstelik bu sayede kendilerinden genç kızlarla birlikte olabiliyorlarken neden erkenden olgunlaşıp sorumluluk alsınlar?

12 mart 2022 18:23

5. a4e ek olarak kendinden küçük kadınlarla beraber olmak isteyen 30 ve artı yaş sözü bu. ünideyken ben de böyle derdim jhvfjbsnd. benden büyük olsun erkekler geç olgunlaşıyor diye. şu an 23 yaşımdayım, lisede öğretmenim. daha 17 yaşında bile gayet olgun saygılı çocuklar var. öğretmenler odasında 30 yaşında ama öğrencilerden daha çocuk adamlar var. olgun olmak karakterle alakalı. aklı başında harelet etmek götü başı ayrı oynamayıp gözü sürekli dışarı kaymasın diye olgun olsun diyorlar. ancak sivi seven insan 20 de olsa 40 da olsa gerçekten mum gibi oluyor size değer veriyor zaten. bu söz koca bi yalanmış. en azından gençken farkına vardım benim için hayat daha yeni başlıyor inşallah.

12 mart 2022 18:45

6. Erkekler geç olgunlaşır ifadesi kart erkeklerin küçük kız tavlamak için uydurduğu bir şey. Kişiyi yaşadıkları olgunlaştırır. Yaş sadece bir sayıdır. Şimdi 30 yaşında ayağına taş değmemiş biriyle hayatın feleğinden geçmiş 20 yaşında bir erkek olgunluk olarak aynı olamaz. 20 yaşındaki 30 yaşındakinden de olgun olabilir.

12 mart 2022 18:47

7. Bu genelde çıtır kızların paralı ve yağlı götlü ihtiyar kodomanlarına onların da kendilerine uydurduğu kulp.

Yok öyle bir şey.

Nice 17-18 yaşında genç kız gördüm 35lik ablalarından bile olgun ve mantıklı konuşuyor.

Nice genç erkek gördüm 35lik abilerinden daha aklı selim.

Dünyada iz bırakan bir çok erkek bunu genç yaşlarda başardı.

Bu kişiye özel bir şeydir. Bazen genç yaşta elde edilmeyen başarılara takılan bir kulp bazen yaş farkı olan ilişkiler için bahanedir.

12 mart 2022 19:11