erkeklerin oral seks sırasında ağza boşalmak istemesi?

iyi akşamlar süslüler. başlıkta da görüldüğü üzere merak ettiğim bi konu. sizin de sevgiliniz, eşiniz istiyo mu? ya da sizin buna bakış açınız nedir? bu tarz sorular hatırlıyorum ama maalesef bulamadım.

1. Ben seviyorum süslü gayet hoşuma gidiyor. Kişiden kişiye göre değişir tabiki ama istemiyorsanız ve karşınızdaki insan sizi buna zorluyorsa çok mide bulandırıcı olabilir.

26 eylül 2019 20:47

2. Yani bosalana kadar da agzimda zaten o an geri cekilmiyorum devam ediyorum ama yutma konusu duruma gore degisir.

26 eylül 2019 21:00

3. şimdi ben konuyu dağıtmış gibi olacağım ama tamam aşklı meşkli sevişmeyeceksiniz belki ama adama göster bakiim tahlilleri demek.. bilemiyorum libidosavar gibi durmuyor mu?

26 eylül 2019 21:14

4. ben seviyorum boşalınmasını ama asla yutmuyorum çok iğrenç geliyo yutmak. boşalana kadar gayet tahrik edici geliyo ama boşalınca ve de çok gelirse midem bulanıyor tükürüyorum hemen :d

bi de biraz ileri boşalınılınca genzim çok yanıyor geçmiyor o bayağı bi süre onu sevmiyorum :/

27 eylül 2019 16:45

5. Oracıkta kusarım sanırım.

27 eylül 2019 18:23

6. Sanırım ben boşalmasını kaldıramam kızlar. Düşününce bile midem bulanıyo :/ bi de aşağılanmış gibi de hissedebilirim pornolarda rastlayınca hep öyle düşündüm çünkü.

27 eylül 2019 18:56