erkekte sizce altın alyans mı yoksa gümüş mü?

nişan arefesinde biri olarak bu ara alyans bakıyoruz. ben altın istiyorum ama erkekte altın bana hiç güzel gelmiyor. bir de sevgilim esmer parmakları biraz kıllı. altın bayaa kötü duruyor elinde :) biri altın biri gümüş olsa abes durur mu? siz alyansınızı nasıl tercih ettiniz?

1. gümüş olmaz. beyaz altın alın bence. erkekler genelde beyaz altın kullanıyor. şu an kadın modellerinde de popüler.

4 ocak 2020 22:40

2. ince altın alyans bazı erkeklerde çok tatlı duruyor. gümüş asla olmaz, badem bıyık işi gibi geliyor.

4 ocak 2020 22:41

3. Erkekte altın renk takı hoş durmaz. İnce beyaz altın bir alyans en ideali bence. Kendinizinkini de sarı altın almanız abes olmaz, böyle yapan çok var.

4 ocak 2020 22:50

4. biz kimiz de sarı altın aldık, ikisini de denedik o daha güzel durdu. siz de hangisi güzel durursa onu alabilirsiniz. farklı almanız sıkıntı olmaz bence böyle yapan çok var. benim nişanlım sarışın daha iyi oldu tenine sarı altın öyle aldık kimisinde beyaz altın güzel duruyor.

4 ocak 2020 22:55

5. Platin

5 ocak 2020 01:15

6. gümüş zamanla kararma yapıyor, düzenli temizlenmesi gerekiyor.

beyaz altın, pembe (rose) altın, platin ya da titanyum yüzük bakabilirsiniz. bazı modellerde hem beyaz hem sarı altın kullanılıyor çok arada kaldıysanız onları deneyebilirsiniz.

5 ocak 2020 01:20

7. Bence erkeğe yüzük yakışmıyor ya :( hiç beğenmiyorum. Biz takmıyoruz. Ama bu benim fikrim tabi, çok kişi sever yani

5 ocak 2020 09:06

8. Biz beyaz altın kullanıyoruz. Memnunum ama bir süre sonra sararıyor bronza dönüşüyor sksjkd. Bronz renk de olabilir yani

5 ocak 2020 16:58

9. süslü eşinin ne iş yaptığına da bağlı sanki biraz. bizim alyanslarımız beyaz altın. eşim işi dolayısıyla işe alyansla gidemiyor. gittiği zaman da aldığımız gümüş yüzüğü takıyor altın olana zarar gelmesin diye. bu şekilde de düşünebilirsiniz belki.

5 ocak 2020 19:44