esenler otogarından sabiha gökçen hava limanına nasıl gidilir?

süslüler merhaba, şehir dışından geliyorum bir saat sonra esenler otogarına inicem daha sonra sabiha gökçene geçmem lazım ama hiç bilmiyorum gitmedim daha önce,  nasıl gidebilirim ve ne kadar sürer?

1. Otogardan metroya bineceksiniz otogar durağından. Yenikapı yönüne. Yenikapıda inin. Marmaraya aktarma yapın. Marmarayda ayrılık çeşmede inin. Ayrılık çeşmeden metro ile kadıköye gidin. Kadıköy rıhtımdaki otobüsler ile e11e binin, havaalanı otobüsü. Ya da havaşa da binebilirsiniz hemen arka taraftan kalkıyor.

İkinci yol ise otogar metrodan havalimanı yönüne binerek merterde inmek. Merterden metrobüse binerek söğütlüçeşme yönüne, uzunçayırda inmek. Uzunçayır otobüs durağından da havalimanı otobüsleri geçiyor. Onunde yazıyor.

En rahat derseniz 1. Seçenek, en kısa derseniz 2. Seçenek

27 ekim 2017 11:25

2. Otogardan merter yenikapı yönü mü yoksa havalimanı yönü mü hatırlayamadım ama orda durakların olduğu bi şema oluyor zaten kolaylıkla ordan bakabilirsiniz

27 ekim 2017 11:27

3. Ay çok parça parça oldu ama ahajs tahminen 45 dk uzunçayıra kadar, bir o kadar da havaalanına kadar sürer. 2 saat falan sürer sanırım

27 ekim 2017 11:30

4. Ayrılıkçeşmeye de uğruyor evet ama ben metro-marmaraydan o otobüs durağına ulaşımı bilmiyorum hemen dibinde mi nasıl olcak? O zaman o şekilde hem daha kısa hem daha rahat olur marmarayla efil efil😄

27 ekim 2017 11:32

5. İstanbulu bilmiyorsanız biraz karışık gelecektir. Ben size başka yol anlatayım. Metroya binip yenikapı yönüne gidin yenikapıda inin. Orada tekrar metro aktarması yapıp yenikapı hacıosman metrosuna binin taksimde inin. Taksimde 3 dklık yürümeyle havabüse ulaşırsınız. Oradan sabiha gökçen olanlara binersiniz.

27 ekim 2017 12:01

6. Ben de paris kedisinin yazdigini yazacaktim. En kolayi havabus, taksim ve kadikoyden kalkiyor. Paris kedisinin yazdigi gibi hic yukari cikmadan sadece metro aktarmasiyla taksime ulasabilirsiniz. Metro cikisindan havabusun kalktigo yere yurumek 5 dakika. Odemeyi de otobusun icinde yapiyorsunuz.

Ancak bogaz trafigi olacak bir saatteyse metrodan tramwaya gecis yapip eminonunde inip eminonu kadikoy vapuruna binebilirsiniz. Kadikoyde de yine havabus. Aslinda kadikoye metrobusle gitmek cok daha kolay olur ama hic gitmediyseniz biraz kafa karistirici.

Kadikoyden normal otobusu tavsiye etmiyorum, 1 kere o hataya dustum, 66 durak suruyor.

27 ekim 2017 12:55