1. merhaba, eski sevgili unutuluyor. insan bir gün bunaltıcı düşlerden uyanıp kendini evli olarak bulmuyor ki. o insanla vakit geçiriyor, seviyor evleniyor. elbette mantık evliliğinın varlığını da inkar etiyorum ama biriyle severek evlenip sonra işler kötü gidince eski sevgiliye dönüp seni unutamadım demek bana gerçekçi gelmiyor. mutlu günlerinde eski sevgiliyi düşünmüyor kimse. ben aslında seni hiç unutmadım demek eski sevgiliyi kandırmak bence bak evlediğim kişiyle birlikteyken bile seni seviyordum romantizmi sayesinde eski sevgili kişisi belki yumuşayabilir umudu.
ayrıca eski sevgiliye ya da herhangi bir başka kişiye duygusal bir bağ hissederken evlenmek biraz ahlaksız bir davranış bunu yapmış kişi zaten gözümden düşerdi. hayatlarınızda başka kişiler yokken ilişkinin nereye kadar gidebildiğini görüp ayrılınca akılda hiç acaba iyi olur muydu umudu bırakmamak gerek bence. o unutamadım sandığımız his aslında biraz daha denesek en azından şu andaki ilişkimden iyi gider miydi düşüncesi sadece.