eski sevgili ve onun yakın kız arkadaşı meselesi?

merhaba kızlar ben 1 yıl önce aynı iş yerinde çalıştığım eski sevgilimden ayrıldım. onun hayatındaki en sevmediğim detay, en yakın kız arkadaşıydı. kız beni asla kabullenemedi sürekli problem çıkarıp duruyordu kıskançlıkları oluyordu. sanki kız arkadaşı ben değilim de oymuş gibi davranıyordu. aralarındaki bu çok yakın olma durumu beni rahatsız ediyordu. biz sağlık mensubu çalışanıyız birimimizde nöbette tek başımıza kalıyoruz. bu kız her nöbette gecenin bilmem saat kaçına kadar erkek arkadaşımın yanında duruyordu. böyle alışmışlar nöbetlerde neymiş kız yardım ediyormuş. neyse işte biz de bazı sebeplerden ayrıldık aradan 1 yıl geçti. ara ara bana mesaj atmaları oldu karşılık vermedim engelledim ama o beni engellememişti profil fotoğrafını görüyordum. kızın da o dönem erkek arkadaşı vardı ama son 2-3 aydır ayrılar. dün arkadaşlarla kahve içmeye dışarıya çıktık. bir baktım eski sevgilim bir arkadaşıyla kasada kahve satın alıyor ama çok garip davranışlar sergiliyor huzursuz olduğu beden dilinden belliydi bir oturuyor sonra oturduğu yerden hemen kalkıyor, bazen uzaklara doğru bakıp duruyordu. beni fark ettiğini anladım ve hissettim mi bilmiyorum 3. kişinin olduğunu düşündüm. bunlar kahvelerini aldılar çıktılar 3-4 dakika sonra o kız geldi. sanki birlikte değil de ayrı ayrı gelmiş gibi rol kestiler ama kız da çok huzursuzdu kahveyi alıp çıktılar beraber. eski sevgilim biz ayrıldıktan sonra başka bir hastaneye görevlendirmeye geçti. o kızla aynı yerde çalışmaya devam ediyoruz selamımız sabahımız da var hala. bugün sabah beni görünce korka korka kaçtı yanımdan. öğle arası kızı gördüm “x dün sizi gördüm beni gördünüz ama çok garip davranıyordunuz orada, hiç selam vermedin bana” dedim. bir anda sesini yükseltip “yoo ne alaka ne garip davranması yok öyle bir şey” dedi. “evet baya garip davranıyordunuz” dedim. “biz seni sen bizi görmeden önce gördük garip bir şey yok” deyip yanımdan kaçıp gitti direk. kahve mekanında sanki onları suçüstü yakalamış gibi hissettim. beni önceden görmüşlerse aralarında bir şey olduğunu anlamamam için ayrı ayrı gelip kahve alma numarası yapmış olmuyorlar mı? o akşam eski sevgilimin whatsappına girdim bir baktım fotoğrafı yok ve beni engellemiş. siz bu yaşadıklarımdan ne çıkarıyorsunuz kızlar? sevgiliyken de huzursuz olmam normal değil mi? bu kız ayrıldıktan sonra eski sevgilimle mi artık? evet eski eskide kaldı ama salak yerine konma hissi içimi sardı, “o benim arkadaşım aramızda öyle bir şey olamaz” lafı kafamda yankılanıp duruyor biraz dertleşmek istiyorum kızlar.

1. biz seni sen bizi görmeden önce gördük ne ya gjlsşdjlsş o daha kötü değil mi beyinsiz deseydiniz keşke. insan bir selam verir. 1 yıl önceki ayrılık için yakalarına yapışacaktınız sanki sevgiliyseler bile. belli ki siz ayrılır ayrılmaz sevgili olmuşlar. bu kadar tutuştuklarına göre. boşverin üzerine düşünmeyin. bitmiş gitmiş artık.

28 ağustos 2024 22:41

2. Bence cocugun senin pesinden bir sure daha kostugundan kizin haberi yok. Ne yap et soyle:)

Ya ben dun sordum ama ben de huzursuzdum cunku bir sure daha aradi etti beni vs gibi. Gor bak kiz nasil desecek konuyu.

28 ağustos 2024 22:46

3. bu en yakın yavşak kız arkadaş grubu hep aynı ya. hepsi aynı sonla bitiyor. erkek arkadaşın zaten şerefsiz. elinde çok güzel bi koz var git kızı kudurt de ki ara ara bana mesaj atıyordu beni yokluyor özlediğini söylüyordu dün sizi görünce beni rehberinden silmiş ben de bu durumu garisedim de :d öyle bi kudurur ki sana yazıyor diye sonra bak bir bir nasıl dökülüyor biz hep birbirimizi seviyoduk vs vs.. kıyamam olan sana olmuş ama iki pislik adiden allah kurtarmış ikisi de iğrenç kişilikleriyle birbirinden hiiiç ayrılmaz da başkalarını yakmazlar inşallah

28 ağustos 2024 23:47