eski sevgilim evleniyor ben nasıl dayanacağım?

ayrılalı 1 yıl olacak. ve evlilik hazırlıkları yapmaya başlamış.  ben buna nasıl dayanacağım kızlar? ruhum acıyor, kalbim yanıyor.  benle kurduğu hayaller birlikte yaptığımız planları şuan başkasıyla yapıyor. onla gercekleştirecek. nasıl atlatacağım bunu?

1. Gel birlikte ağlayalım, ben de aynı durumdayım

5 mayıs 2021 15:21

2. Anonim 1 çk zor ya. Geçen yıl bu zamanlar benle hayal kuran adam, şimdi başkasının yanında bu hayali yaşamak için plan yapıyor. Onla yaşayamadıklarım çok yakıyor canımı

Anonim 2 amaç evlilik değil canım, onunla evlenmekti

5 mayıs 2021 15:26

3. Anonim 3 evet, benim de tğm neşem kaçıyor. İnsanın yaşayamadıkları canını yakıyor

5 mayıs 2021 15:27

4. ss bu şerefiz cibiliyetsiz oç muhtemelen seni aldattı. çünkü insanın bir sevgiliden ayrılıp diğerine 1 senede nikah kıyması normal değil. emin ol yaşattığını yaşayacak .

5 mayıs 2021 15:37

5. Niye ayrıldınız süslüler ? Dertleşelim

5 mayıs 2021 15:42

6. Anonim 5 ağlattın kardeş :'( ilerde böyle olmaktan korkuyorum :(

Anonim 6 aldatma kısmına emin olamıyorum. Ama öyleyse inşallah yaşattığını yaşar.

Anonim 7, Ailesi yaşlıymış. Biran önce evlenmesi için ısrar ediyormuş. Ben de bu sene evlenemeyecektim. Maddi olarak daha hazır değildim evliliğe. O da ailesini benim "bahanem"le daha fazla oyalayamıyormuş. Öyle dedi

5 mayıs 2021 15:50

7. Hatırladım seni süslü sanırım soru açtın bunla ilgili

5 mayıs 2021 15:51

8. Yok süslü ilk defa açtım. Diğer soru nasıldı acaba? Cevapları çok okumak isterim. İnsan gerçekten çok ihtiyaç duyuyor benzer acı çekenle konuşmaya

5 mayıs 2021 15:52

9. Belki soru açmamıştın başka bi soruya cevap vermiş olabilirsin süslü ya da başkası var senin gibi, hemen evlenmesi gerekiyomuş ailesi yaşlı olduğu için bu sene evlenmek zorundaymış. Böyleydi durum

5 mayıs 2021 15:54

10. Süslü hiç merak etme insan yaşattığını yaşamadan ölmüyor. Böyle bir sevgilim vardı daha 1 yıl olmuştu ki biz ayrılalı köpek gibi aşıktım evlendi. 1 yıl evli kaldı boşandı. Allah büyük yani sen merak etme

5 mayıs 2021 15:55